AKTUELNO

Nije joj bilo lako

Vesna Đogani prisetila se teškog detinjstva, skromnog početka na sceni, osporavanja sa kojima se suočavala i osudama na koje je nailazila zbog razvoda njenog sadašnjeg supruga Đoleta Đoganije i pevačice Slađe Delibašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevačica je odrasla sa samohranom majkom, dete je rastavljenih roditelja, otac nije plaćao alimentaciju, a majka je zbog nemaštine bila primorana da je ostavi u Zvečanskoj (Cenar za zaštitu odojčadi, dece i omladine). Detinjstvo je bilo nimalo lako i puno svakodnevnih poteškoća.

- Život mi nije bio lep, devedesete, teško detinjstvo, ratovi… Mnogo stvari mi je nedostajalo, a sad kad imam svoju porodicu, pokušavam da nadomestim sve što mi je nedostajalo, to je nešto što ne treba raditi - ispričala je Vesna kroz suze.

Pevačica se osvrnula na predrasude i ono što je prati tokom čitave karijere.

- Omalovažavali su me, jer sam Đogani. Nerviralo me je na početku sve ono sa čim su me povezivali - govorili su da sam ja odgovorna za Đoletov i Slađin razlaz. Ja dvadeset godina imam iza sebe sa tim čovekom, da ja njemu nisam bila dovoljna, ja ne bih ostala tu. Obratila sam se javnosti nakon nekoliko meseci ćutanja. Znala sam da će me to pratiti čitavog života - ispričala je ona, pa progovorila o odnosu sa Slađom:

- Znala sam da ja nju ne mrzim, da dobro funkcionišemo. Shvatila sam da mi to ne možemo da promenimo. Kad sam to shvatila, pozvala sam Slađu da snimamo duet. Ona je vatrena crnka koje je riba i po i izgleda simpatično, ja sam simpatična i mogu da prođem.

Foto: Pink.rs

Prvi utisak o Đoletu stekla je čim ga je srela na hodniku plesne škole i dodala je da joj je on bio najveći autoritet u tom periodu.

- Slušala sam Đoleta za sve što je govorio kada sam išla u plesnu školu. Bila sam štreber u to vreme i išli smo zajedno na koncerte, turneje i nastupe. U pola noći sam se vraćala kući i ujutru išla u školu. Imala sam sitnu dnevnicu, to je meni tada značilo - ispričala je pevačica.

Autor: N.V.