AKTUELNO

Željno iščekuje prinovu!

Glumica Nada Macanković trudna je po drugi put. Trudnoća se desila baš u trenutku kada je Nada saznala da je pozitivna na korona virus, ali sada je situacija u najboljem redu i glumica jedva čeka da njena porodica postane bogatija za još jednog člana.

- Moraću da prekinem svoje poslovne obaveze zbog privatnog razloga. Stiže druga beba - kroz osmeh je rekla naša uspešna glumica.

Foto: Instagram.com/nadamacankovic

- Baš se raduje i jedva čeka. Razlika između Milutina i druge bebe je šest godina i mesec dana. Kod nas je to eto tako. Trebalo nam je skoro pet godina da dobijemo prvo dete, baš smo se trudili, a evo tačno pet godina smo se trudili da dobijemo i drugo dete. Tako se namestilo, nije to bio naš izbor. Ali eto tako je sudbina htela - iskrena je glumica.

Foto: Instagram.com

- Mene je trudnoća veoma iznenadila jer se javila baš u trenutku kada sam bila pozitivna na koronu. Posle pet dana od testa na koronu, uradila sam test na trudnoću i oba su bila pozitivna. Tako da mi je u početku bilo jako stresno, jer nisam znala da li će sve biti u redu, da li će plod opstati. Doktori ne znaju šta da ti kažu, nema dovoljno podataka o tome kako deluje na plod. Prva tri meseca sam sve primila sa rezervom, nisam nikome ništa ni pričala - ispričala je glumica u "Među nama" i za kraj navela:

- Hvala Bogu, sada je sve u redu. Nisam imala neke simptome, jedino sam malo teže disala, ali nisam imala čak ni temperaturu.

Autor: M.K.

#Nada Macanković