AKTUELNO

Ostavio dobar utisak!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Tare SimovMilana Jankovića Čorbe. Na red da nominuje je došla Paula Hublin.

Mislim da je Čorbino ponašanje katastrofalno, čak i prema meni. Međutim ja mu verujem za neke stvari. Mene Čorba najbolje poznaje, skontao me je totalno. Njemu sam rekla neke stvari koje nikome nisam rekla, a pomogao mi je da se izdignem iz problema. On je dobar prijatelj! Sa Tarom sam bila jako bliska, ali me je razočarala. Htela sam da prekinem kontakt sa njom, ali je to nemoguće. Šaljem nju u izoalciju. Ona nije dobro i nije srećna. Sje*ali su sve, ali zajedno su i moraju da se smire i ona i Ša. Odmori se Tara u izolaciji i razmisli o svemu - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Tare, nas dve smo imale jako loš odnos prošle godine, međutim ove godine je situacija drugačija, imamo super, korektan odnos. Neću komentarisati tvoj odnos sa Ša, jer ja nemam pravo to da radim, ali te razumem - rekla je Maja o Tari.
Čorba i ja imamo najnejasniji odnos u kući. Imam emociju prema njemu, i pomogao mi je da se izdignem, ali mu zameram neko ponašanje, mada je to i moja greška. To je on, njegov sleng. Osećam ga, draga sam mu, ima tu emociju prema meni. Ja moram da budem burnija, da bih mu stavila do znanja nešto. Dobar je čovek, doabr je prijatelj. On je neko ko je pažljiv prema meni, mada me boli kada se on ogradi od neke situacije. U odnosu sa njim nemam greške. Naš odnos je jači nego odnos osoba koji su u vezi. Sačuvaću njega naravno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga