AKTUELNO

Pujas ne zna na koju će stranu pre!

Nakon kratkog uključenja u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević, voditelj Darko Tanasijević ima još jednog sagovornika koji će ispričati, sigurno je, i te kako dosta toga, obzirom da je danima u nazad jedna od glavnijih tema u Beloj kući. Sa njim, u Šiša baru, našao se i Fran Pujas.

Hajde da pričmamo o tvom emotivnom statusu? Ti i Mina ste ponovo zajedno? - bilo je prvo pitanje.
Desilo se spontano, posle žurke, popili smo, pozvala me u krevet. Meni je Mina iznova i iznova, posle Paule neka priča.. Ne znam, videćemo kada se vrati. Mislim da ovo nije igra, ali što je najgore, ona je dobra cura, nikada se nismo svađali. Kada sam sa njom, dobro funkcionišem. Prvi put nismo uspeli jer je to njen problem, traži pogrešne muškarce, hoće da ima probleme - nasmejao se Pujas, pa nastavio:
Razum mi govori da bežim, a emocije drugo. Svi mi govore da se sklonim. Doslovno mi svi kažu da bežim, ali ja ne mogu protiv sebe. Pustiću radije nju da se pokaže, da se da, pa da ja ne bih opet ono imao. Ne mogu oceniti kako se osećam, videćemo kroz narednih sedam dana - dodao je.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega nije uspelo sa Teodorom? - dodao je voditelj.
Nije kliknulo, ona je super cura, ali nema te hemije. Sa nekim osetiš, sa nekim ne. Mi smo imali teme, trebao je prići period da nešto osetim, ali nisam - rekao je Fran.
Ona se ne upušta olako u bliže odnose, čini se da kada je tebi poklonila poverenje, negde se misli da je zagrizla? - komentarisao je voditelj Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je isto rekla da je u prvoj fazi upoznavanja, nadam se da je nisam povredio! To jesam zeznuo jako, ali možda bolje što se ovo sada desilo, kasnije bi gore podnosila - rekao je Pujas.
Vladimir i Paula? Kako to posmatraš? - bilo je naredno pitanje.
Puno mi je kaše, zna da mi bude teško, ali u toj situaciji mi vlada razum. Okrenem se na drugu stranu, ne gledam, i eto, Mina me izvukla. Meni je to mučenje, on njoj brani za cigarete, ali ja znam Paulu, dopi*diće joj! Cura se skriva, to nije zdravo. Kao da sebe vidim u tom odnosu, kada delim hranu dragim ljudima. Sa Vladom nikada ne znaš na čemu si, on uvek da tri opcije, pa vi gledajte. Ja ne znam, on se možda igra, ali mislim da je 90% igra, a ostalo su emocije. Mislim da ima i revanšizma, uverem sam u to, i rekao je da je to kao sekundarno, da to nije prvi razlog veze sa njom - dodao je.

Foto: TV Pink Printscreen

Ulovljen si sa Sanjom u prisnom odnosu? - nastavljao je voditelj.
Ne, ne, da sam trebao da budem sa njom, bio bih - dodao je Pujas.
Kako se odvija ljubavna priča Tare i Ša? - glasilo je naredno pitanje.
Manje se svađaju, ali treba puno više da razgovaraju. Tara brzo plane i sve, manje se svađaju o kada su u vezi, ali ne znam. Ša mi je drag, staću iza njega kakvi god da su, drag mi je, volim ga. Počeli su više da pričaju, i nadam se da će da se reši sve - rekao je za kraj.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga