AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Lepi Mića podigao je Maju Marinković kako bi joj postavio pitanje o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Da li se nešto promenilo u odnosu sa Janjušem i da li si plakala?

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam plakala, danas mi nije dan! Jeste se promenilo, sinoć smo porazgovarali, on me je pozvao da porazgovaramo, odlučili smo... Rešila sam da stavimo tačke, ne zanima m eništa, totalno sam hladnokrvna. Više toga nema. - rekla je Maja.
Dok si živa nećeš zaboraviti Janjuša, Čorba ti se dopao, bilo ti je zanimljivo! Mislila si da možeš da preboliš to, ali si naišla na Čorbin otpor, jer je on inteligentan, jer zna da Janjušević Marko neće izaći - rekla je Zorica Erić, na šta se Čorba zahvalio.
Naravno da mi nije svejedno, to je moja bol, ne mogu da kažem da sam nešto radila sa njim iz inata, ja sam i Janjušu rekla da sam ušla u taj odnos jer sam mislila da ću lakše to podneti. on mi je rekao da ću ceo život da ga volim,, ja sam rekla njemu da će i on mene, ali ja sam se vremenom zaljubila u Čorbu. Ti si ispao loš prema meni, ali me stvarno ne zanima šta pričaš! Ja znam kako se osećam, on je znao da imam emocije prema njemu, ali sam se vremenom hladila prema Janjušu, što ne znači da nisu ostali neki tragovi - izjavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si smirenija zbog razgovora sa Janjušem, ali ne zbog razgovora sa Takijem - dobacio je Karić.
On me je sinoć pozvao da razgovaramo, jer je moglo da dođe do nekih scena, on u meni zna da probudi moje ludilo, kao i ja u njemu! Ja sam se dogovorila da nećemo imati komunikaciju i da nećemo provocirati jedno drugo - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga