AKTUELNO

Bliži se polufinale najpopularnijeg muzičkog šou programa, zbog čega će pevači večeras dati sve od sebe da impresioniraju žiri.

Na samom početku novog izdanja "Pinkovih zvezda", voditelj Milan Kalinić pozdravio je publiku u studiju i one kraj malih ekrana, a onda objasnio da će se u večerašnjoj emisiji milionskom auditorijumu Televizije Pink predstaviti šesnaestoro kandidata, a samo polovina njih imaće tu čast da se plasira u narednu fazu takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Posle uvodnih reči Kalinić je pozdravio članove stručnog žirija i objasnio da je Dara Bubamara večeras opravdano odsutna, a da je njenu sudijsku stolicu zauzeo Miroljub Aranđelović Kemiš, koji se već ranije oprobao u ovoj ulozi.

Foto: TvPink Printscreen

- Ova stolica ima posebnu energiju - primetio je Kemiš i napravio selfi, po ugledu na Bubamaru, a onda se pohvalio da ima najveći honorar u žiriju. Njegova opaska nije se dopala Dragani Mirković, koja mu je odmah uzvratila.

Foto: TvPink Printscreen

Nemaš veći honorar od mene, zato što ja nemam honorar, pa automatski ne možeš da imaš veći od mene. Ja imam osmeh, to mi je dovoljno - odbrusila mu je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Milan je potom uputio i članove žirija u propozicije, a onda je došao red da se predstavi prva grupa pevača za večeras.

D. Tanasijević

#Dara Bubamara

#Dragana Mirković

#Milan Kalinić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Televizija Pink

#pevač

'