AKTUELNO

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu autorske emisije Ognjena Amidžića.

Nova epizoda najgledanije lejt najt emisije „Amidži šou“ je upravo počela na programu TV Pink. Kod Ognjena Amidžića stiže nikad aktuelnija ekipa – pravo iz „Zadruge“ dolazi par o kom bruji region, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša, prva srpska starleta i jedna od najpopularnijih rijaliti učesnica Stanija Dobrojević, veteran rijaliti programa i najpoznatiji pčelar Miki Đuričić, kao i kontroverzna Milf Lili

Od samog početka, Tara Simov i Nenad Aleksić Ša su izazivali razne komentare – zadrugari, kao i gledaoci „Zadruge 4“ tvrdili su sve vreme da je njihov odnos sve samo ne prijateljski. Iako je mu je supruga Ivana Aleksić poručila da skloni od Tare i da njihovo druženje prelazi granice, Ša to nije uradio, te gledaoce širom regiona nije iznenadila vest da se Ivana razvodi od poznatog repera. Nakon što mu je saopštena zvanična informacija da ga po izlasku uz rijalitija čeka razvod, Ša je uplovio u vezu sa Tarom, što je naišlo na osudu mnogih. Po prvi put, Tara i Ša zajedno napuštaju „Zadrugu 4“ i kod Ognjena otkrivaju sve detalje njihovog ljubavnog odnosa. Ša će se osvrnuti na svađe sa Tarom, žestoke sukobe sa Nadicom Zeljković, ali će otvoreno govoriti i o razvodu i svojim osećanjima. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog utorka, u „Amidži šou“ dolazi i Stanija Dobrojević, koja je nedavno proslavila 36. rođendan. Pored čestitki i poklona, Stanija je doživela i veliko iznenađenje – njen dečko iz „Zadruge 2“, maneken Marko Marković ju je verio. O detaljima veridbe i kada planiraju da naprave svadbu, Stanija će govoriti u emisiji „Amidži šou“, a dotaći će se i aktuelnih učesnika „Zadruge 4“.

Foto: E-Stock/Momir Čubrilović, Pexels

Prvi put nakon što je postao otac, Miki Đuričić dolazi u goste kod Ognjena – o tome kako se snalazi sa ćerkom Dunjom i kako provodi dane, Miki će pričati ovog utorka, a neminovno je da će se dotaći i učesnika „Zadruge 4“ i turbulentnih dešavanja.

Foto: RTV Pink/Jelena Simonović

Prvi put kod Ognjena dolazi Milf Lili, koja je napravila opšti haos kada je u medije procurio njen snimak kako potpuno gola kupuje lubenice.

Saznajte zašto smo najgledaniji – ne propustite „Amidži šou“ koji je upravo počeo!

Autor: M.Đ.

#AMI G SHOW

#Marko Marković

#Milf Lili

#Miroslav Miki Đuričić

#Nenad Aleksić Ša

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Stanija Dobrojević

#Tara Simov

#Televizija Pink

#Zadruga

#emisija