AKTUELNO

Naime, nakon što je Danijela Štajnfeld otkrila da ju je glumac Branislav Lečić navodno silovao, oglasila se i jedna voditeljka koja je na svom Tviter profilu objavila poruke koje joj je glumac slao.

- U iskušenju sam da objavim screenshot progoniteljskih poruka koje su mi nedeljama stizale od Branislava Lečića nakon što smo se jednom u životu videli kada mi je gostovao u emisiji. Puna podrška za Danijelu Štajnfeld i svaku ženu koja je žrtva predatora i (ne)moćnika - napisala je ona na pomenutoj društvenoj mreži, a onda je objavila poruke:

Foto: Tanjug/Tara Radovanović, Printscreen YouTube

- Izvolite, prvo Lečićev očigledno ustaljeni manir da se postavlja kao da ti zapravo čini ogromnu čast što si mu se dopala - napisala je voditeljka u opisu prve prepiske, a onda nastavila:

Foto: PRINTSCREEN, PRIVATNA ARHIVA

- A zatim i gomila poruka uz skoro svakodnevno neprestano zvanje. Dotičnog nedeljama nije tangiralo preterano što pozivi i poruke svi do jednog ostaju bez odgovora, a ova navlakuša za drugi osnovne "trebaš mi profesionalno" - napisala je voditeljka u opisu fotografija na kojima se vide poruke koje joj je Lečić slao, a na koje ona nije odgovarala.

Podsetimo u toku dana su se javile i još neke ženske osobe koje navodno terete Lečića za isto zlodelo kao i glumica Danijela.