AKTUELNO

Ona se povukla iz domaće javnosti i danas je novinarka.

Jedna od najpoznatijih glumica osamdesetih godina Tatjana Tanja Pujin danas više nije u ovom poslu. Može da se pohvali brojnim ulogama koje je dobijala malo zbog talenta,više zbog lepote i seksepila.  Lepuškasta Tanja davnih osamdesetih ostvaril je zapaženu ulogu u filmu "Sulude godine" gde je glumila medicinsku sestru. U tadašnjoj Jugoslaviji mnogi muškarci ludeli su za atraktivnom glumicom, a njeno srce osvojio je Italijan.

Kad se na Balkanu zaratilo, Tatjana se preselila u Italiju, a nekoliko godina kasnije udala za Đulijana Červinija koji je obavljao dužnost savetnika pres-kabineta predsednika Italije, ali je njihov brak bio kratkog daha. Nakon razvoda, ona se vratila u Srbiju, da bi 2013. godine ponovo udala za Đulijana.

Foto: Printscreen Youtube

Podsećanja radi, Tanja Pujin je glumila i u "Hajde da se volimo", "Oktoberfestu", "Špijun na štiklama", "Tako se kalio čelik", a jedna od njenih zapaženijih uloga svakako je i uloga Ciganovićeve ćerke u seriji "Bolji život". Tanja sada radi na italijanskoj televiziji RAI 2, kao novinar saradnik.

Pročitajte još: DA LI JE PREPOZNAJETE?! Ovako je izgledala naša poznata voditeljka sa samo 16 GODINA! (FOTO)

Pink.rs

#Tatjana Tanja Pujin

#glumica

'