AKTUELNO

U Pinkovim zvezdama upravo se desila svađa kakva se ne pamti.

Posle nastupa četvoro pevača u trećoj grupi usledilo je glasanje kojim je Milan Kalinić bio zaprepašćen.

Foto: TvPink Printscreen

- Ovako si glasala?! - šokiran je bio voditelj, a onda mu je Maja pojasnila zbog čega je dodelila niske ocene.

Foto: TvPink Printscreen

- Ti mene ne poštuješ! Kada znam da će žiri sigurno da glasa za nekog, ja neću iz inata da glasam jer sto posto prolazi, pa ja volim malo da promešam, da bismo imali interesantnu komunikaciju sa žirijem. Biram Pinkovu zvezdu, ne treba da bude samo dobar pevač, već i da lepo izgleda - objasnila je Maja, dok joj je Miroljub Aranđelović Kemiš poručio da ne može da dobije jedinicu neko ko je došao do ove faze takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš ti meni da narediš ako ja hoću da dam jedan, bre! - urlala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

- To je nekolegijalno i nije u redu! Ti sama sebe pljuješ. Kako je neko došao u šesti krug da peva, ti mu daš keca?! - bunio se Kemiš, dok je Maja branila svoj stav.

Milan je pročitao da Andrijana Radonjić ide u baraž, a direktno u sledeći krug Sara Reljić, što je znači da Bogdan ili Žarko ispadaju iz takmičenja. Zorici je bilo žao dvojice pevača, pa se pobunila.

Foto: TvPink Printscreen

- To nije fer, nije u redu! Imaš pravo da glasaš, ali ne možeš da pljuneš sve nas! Bruka i sramota za ceo žiri da neko od njih dvojice treba da ispadne. To je, Majo, bruka! Ovo nije igrica. Ti se igraš sa njihovim životima, to nije u redu. Ovo je prešlo meru, predomisli se i uradi kako treba. Ako ostane ovako, trebalo bi da napravimo jedan sastanak - bunila se Zorica, međutim, bezuspešno.

Foto: TvPink Printscreen

Svađa je nastavljena i kada su spuštene stolice, a onda je Milan saopštio da u baraž ide Bogdan Martinović, a da Žarko Stanojević završava takmičenje u ovom trenutku.

D. Tanasijević

#Maja Nikolić

#Milan Kalinić

#Miroljub Aranđelović Kemiš

#Pinkove zvezde

#Svađa

#Televizija Pink

#Zorica Brunclik

'