AKTUELNO

Ne može da poveruje kroz šta su prošle pojedine njene koleginice.

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je silovao, a sada se ovim povodom oglasila i glumica Ivana Dudić, koja je zgrožena onim što se dešava.

Ivana Dudić pružila je podršku koleginici Danijeli Štajnfeld, te navela da su ovakve stvari strašne.

Foto: TV Pink Printscreen

- Svaki put mi se okrene utroba kada vidim takve stvari. Strašno je šta se dešava. Radije ništa ne bih komentarisala - rekla je Ivana Dudić.

Podetimo, Danijela Štajnfeld je prvi put u svom filmu "Zaceli me" izjavila da je silovana, dok je javnost juče saznala da optužuje Branislava Lečića za to.

Zbog ovog događaja Danijela je rešila da se preseli u Ameriku.

Branislav Lečić danas se ponovo oglasio, i pozvao nadležno tužilaštvo da mu uputi poziv za saslušanje.

Foto: Tanjug/Tara Radovanović, Prinstcreen YouTube/Bloomberg Quicktake, Printscreen YouTube/ Hold Me Right Film

- Ja, Branislav Lečić iz Beograda, najodlučnije poričem bilo kakve optužbe koje su na moj račun iznete. Nikada u svom životu nisam počinio niti jedno krivično delo, a kamoli delo silovanja ili bilo koje njemu srodno ili slično delo! Koristim ovu priliku da obavestim kako nadležno tužilastvo, tako i javnost da apsolutno nemam šta da krijem da nemam nameru da napuštam teritoriju Srbije i ovim putem molim nadležno tužilastvo i MUP Republike Srbije da mi se bez odlaganja uputi poziv radi saslušanja - naveo je glumac u pisanoj izjavi dostavljenoj listu "Danas", pa nastavio:

- Takođe, pod punom materijalnom i krivičnom odgovornošću spreman sam da se podvrgnem poligrafskom ispitivanju na sva pitanja, uključujući pitanja o razgovoru sa Štajnfeld koji je objavljen u pojedinim medijima - naveo je Lečić, dodajući da izjavu daje "bez nakljukavanja sedativima, bez upotrebe bilo kakvih lekova i bez prethodno predočenih mu pitanja“.

Autor: M.K.