AKTUELNO

Sve istine isplivale su na videlo.

Prethodnu noć u "Zadruzi 4" obeležila su još jedna zanimljiva pitanja gledalaca. Milan Milošević je okupio zadrugare, kako bi započeli sa istim, a Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević Janjuš i njihova svadba bili su prva tema. Naime, gledaoce je interesovalo da li će svadba biti prava i da li će se dogoditi pravi poljubac, koji se dugo čeka.

Ne znam kako se Aleks ljubi, ja volim da se ljubim. Poljubio sam je u čelo i u obraz za sada, ali poljubićemo se na svadbi. Jedva čekam da je vidim u venčanici, najlepša će biti mlada - rekao je Janjuš.

Odmah zatim na red je došao i Nenad Aleksić Ša. O njegovom braku bruji region i svako ima svoje mišljenje, pa je mnoge zanimalo da li je zaista sve bilo savršeno, kako je predstavljao reper, kao i da li je postojao neki problem, zbog kog bi Ša mogao doći u situaciju da se zaljubi u drugu:

Jeste mi bio bajka i nikada neću reći ništa loše o tome. Meni je sve bilo lepo. Ona je meni bila sve - rekao je Ša.
On je imao težak život, a njegova supruga mu je pomogla oko toga, on je sve sredio sa njom. Ona je njemu pružila sve - pričala je Tara šta joj je Ša pričao o Ivani.
Ja nisam imao ništa, ni ranac ni olovku. Meni je brat sve, on i ja smo previše bliski. On i ja smo pričali dok smo bili još deca da ko prvi uspe, vuče ovog drugog, meni je moj brat sve - rekao je Ša i zaplakao.

Usledilo je i pitanje gledalaca za Vladimira Tomovića, a ticalo se njegovog raskida sa Paulom Hublin. Iako je Tomović tvrdio da je razlog šolja, na kom je pisalo ime njenog bivšeg dečka, mnogi sumnjaju da se iza toga krije nešto:

Ja sam njoj rekao samo da imam neke preče stvari, ja sa njom neću da upadam u neke nemile situacije. Treba na delu da pokažeš da si onakav kakav si, i dok sam pri zdravoj svesti, ja ću se truditi da je ne omalovažim i ne uvredim. Ako je zahlađivanje odnosa ružan gest, unapred se izvinjavam. Mi narodu nećemo dati šou, da se pljujemo, svađamo... Ako narod očekuje ljubav, obe strane moraju da žele isto. Ona nije trebala da prlja ono što smo mi počeli da gradimo. ja svojim ponašanjem stavim šta može, ona ne može da pije iz čaše na kojoj je njen dečko bivši, i piše srce.Meni su tri pogleda i jedna čaša dovoljni da objasnim devojci šta može, a šta ne. Ako se nešto isprlja, isprlja se trajno - govorio je Tomović.

Filip Car poznat je kao jedan od glavnih zavodnika u kući, pa je, nakon veze sa Minom Vrbaški, Car krenuo u osvajanje mnogih zadrugarki. Ipak, čini se da mu je Milica Kemez posebno privukla pažnju, ali Filip nije u stanju da se potrudi oko nje, te se stiče utisak da se poigrava, što je bilo i pitanje za njega;

Mislim da nisam normalan. Imao sam ove faze kada sam bio mali, kao da me pojeo rijaliti, počeo sam da se drugačije odnosim sa ljudima, počeo sam da ulazim u neke dubioze. Nekako mi je posebnija od drugih devojaka ovde. Nemam pojma, sve mi je nešto čudno, u poslednje vreme pogotovo. Najviše mi prija druženje sa Sanjom, ružno mi je da se kaže da se poigravam - rekao je Car.
Meni je više ovde muka od ograđivanja muškaraca koji mi laskaju, a od mene ne dobiju tu neku povratnu informaciju. Ja treba da se smuvam sa nekim, pa da mene posle toga neko ukanali. ja sam dovoljno inteligentna da vidim kakvu ko nameru ima sa kim. Mislim da sam se Caru dopala, a on je svestan da sma ja devojka oko koje mora puno da se trudi. Ja njemu ne dozvoljavam da me grle, stiskaju, cmaču, ni njemu, ni bilo kome. Ja sam njemu svaki put rekla da je kul, da volim da se smejem sa njim, ali sam mu rekla da ne kopira Vladimira, ne treba na 6 frontova. On kada vidi da nema prolaz kod mene, ide kod druge - govorila je Milica.

Tema koja se provlačila kroz mnogobrojna sinoćna pitanja jeste Nenadova ljubomora, koja je mnogima nejasna i bezrazložna. Upravo je to razlog gotovo svakodnevnih njegovih svađa sa Tarom Simov.

Sa kim Tara može da se druži sem Đedovića, Sandre i Lepog Miće? - glasilo je novo pitanje.
Ša je ubeđen da je smuvao najbolju ribu i da su svi zaljubljeni u nju - uskočila je Ermina.
Ni sa kim, sem sa krvnim srodstvom - rekao je Ša.

Nakon što su svi doveli u pitanje ponašanje Milice prema drugim muškarcima, Bora Santana se ogradio od nje i naglasio da više ne želi ništa sa svojom bivšom devojkom i da je na njihov odnos stavljena tačka:

Nikada se sa njom neću pomiriti, ne zanimaju me suze, možemo da imamo komunikaciju, da li je gladna ili nešto - rekao je Bora.

Jovana Ljubisavljević i Sandra Rešić došle su u raspravu, kada se poteglo pitanje oko razgovora pevačice i Stefana Karića. Naime, Sandra je priznala kakvo mišljenje ima o misici, a onda je reagovala i ona:

Ja sam to rekla više puta, da je naglo počela da se breca kada sam joj rekla da pokazuje da je sada zbog Stefana, jer ovde ima nekog. Bila je slabija, i sada je pokazala da je jača, a dokazala je da je slaba kao ličnost i da se ku*či jer ima leđa. To sam rekla i Stefanu i njoj. Ovo je bio kontekst, i to je i dalje moj stav, jer se čuje, ima stav, ona je od Nove Godine progovorila. To nije slučaj, možda sam u krivu, dobila je m kada je ušla u vezu sa nekim. Ona je jako pametna, jer zna da Stefan uživa dozu strahopoštovanja, jer njemu ne može svako da priđe, takav je, i ima to dobro zna, i delimično koristi kao štit kada ima neki komentar, i da ga kaže glasno - rekla je Sandra.
Ma neka sam i lisica sto puta! Ja sam tada branila nešto što je bilo moje, iz poštovanja. Da sam ušla sa dečkom, ili da sam od početka imala nekog, ja bih bila ovakva - govorila je Jovana.

Po završetku emisije, Miljana Kulić i Kristijan Golubović bili su raspoloženi da gledaocima prirede spektakl u vidu zanimljivih akrobacija. Golubović je okretao Miljanu, a ona nije skidala osmeh sa lica.

Veliki šef odlučio je da razmrda zadrugare baš kada su se umirili i prilegli. Radi se o nedeljnom zadatku, a Filip Car igrao je za svoj, crni tim. Kada je pojeo sladoled, što je zadatak bio, u povratku je imao peh i povredio nogu, ali su njegovi cimeri pozdravili trud.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga