AKTUELNO

Ovo niko nije znao!

Mlada pevačica Edita Aradinović obnovila je saradnju sa producentom Bojanom Vasićem. U emisiji ''Ekskluzvno'', prokomentarisala je tvrdnje Maje Berović, da joj se mnogo sviđa pesma ''Soba'' koju je Edita izdala pre više od godinu dana. Naime, Maja je prokomentarisala da joj je žao što ona nije snimila tu pesmu.

Ne znam, ta pesma je pravljena za mene, ne znam kako joj je ponuđena, ali nema veze- priča Edita.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi bi rekli da sam lažno skromna, ali sam samo zahvalna Bogu na svemu što sam postigla - priča pevačica.
Za mene stalno neki preokret i sve ispočetka... Ja sam se pre deset godina prijavila za jedno muzičko takmičenje, a evo danas imam samo 6 solo pesama - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam zlopamtilo, ali bih možda trebala da budem. Problem je što kada ja nekog precrtam, onda je to stvarno kraj, ali to se ne dešava često, takve ljude mogu da precrtam na prstu jedne ruke - ističe Aradinovićeva.

Ovom prilikom je podržala naše ovogodišnje predstavnice na pesmi Evrovizije, Hurricane, i u to ime otpevala deo takmičarske pesme ''Loco Loco''.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je za mene i pre Hjurikejna bila vau, iskočila mi je na Instagramu kako peva nešto na arapskom, javila sam joj se i rekla: ''Ženo ti si zmaj, ako ne budeš bila najveća zvezda uskoro...'', i posle dve godine se desilo ovo - zaključila je Edita.

Autor: M.M.

#Edita Aradinović