AKTUELNO

Prepolovila se!

Hrvatska blogerka i pevačica Ela Dvornik je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda njen stomak nakon što se u decembru prošle godine podvrgla jednom tretmanu i tako zapanjila svoje pratioce. Kako se navodi, ćerka hrvatskog muzičara Dina Dvornika se podvrgla tretmanu zamrzavanja sala na stomaku, odnosno takozvanom "Cool Sculptingu".

Foto: Instagram.com

- Otišlo je sve što me je mučilo nakon druge trudnoće - napisala je ushićeno Ela na Instagram storiju uz objavu video snimka u kom je pokazala potpuno ravan stomak. Ela se se odlučila na ovaj korak jer, kako kaže, nije mogla da se reši sala sa stomaka nakon drugog porođaja.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, ovo nije prvi put da se poznata bogerka podvrgla nekom operativnom zahvatu. Tačnije, ona je 2019. godine korigovala nos zbog male grbe, kako je navela tada. Ela se tada oglasila da je bila prezadovoljna svojim novim nosem, pa je kao po običaju iskoristila priliku da i svojim pratiocima na Instagramu to prenese. Međutim, pošto je malo ko primećivao promenu i da je imao neku manu na prethodnim fotografijama, ćerka legendarnog muzičara je tada pokazala sliku "pre i posle" operacije.

Autor: P.Đ.