AKTUELNO

Ovo je obeležilo noć za nama!

Kao i svakog četvrtka, tako i ovog voditelj Milan Milošević je došao u Belu kuću, kako bi sa zadrugarima otpočeo emisiju "Gledanje snimaka". Emisija je na samom startu počela jako burno, aprvi snimak koji su zadrugari imali prilike da viode, ticao se odnosa Rialde Karahasanović i Vladimira Tomovića, koji sdu na počerku rijalitija bili jako prisni, što se kasnije u jednom trenutku poremetilo. Naime, na klipu je prikazana situacija iz garderobera, gde Vladimir udeljuje komplimente Rialdi.

Ja se ne muvam, on dobacuje sedam meseci isto. To kad čujem, to mi je kao da uđe na jedno, na drugo izađe. Nije ništa novo, radi to svakoj ženi - govorila je Rialda.
Ja nosim hranu, krećem levo, sedi Nataša, Anđelo je bio tu, ne pada mi na pamet da je neko go. Ona stoji, i umesto da se pokriva gore, ona se pokriva dole - govorio je Tomović.
Ja sam stala u ćošak, on je krenuo da uzima stolicu i kažem mu da čeka. To je sekunda bila - rekla je Rialda.
Ako je to nešto ružno, onda daj da me linčujete odmah - rekao je Vladimir.
Ja nemam komentara na klip. Ja šta god napravim, katastrofa. Meni se sve zamera - rekla je Paula.
Jesam se smejala, on mi je presmešan, ne od zadovoljstva. Meni je drago da sam mu ulepšala dan - rekla je Rialda.
Ja sam čuo da voliš da pokazuješ... - dodao je Tomović..
Videćemo kad izađemo. Razumem i njegove frustracije. Kada je pokazivao svoje polne organe, ja sam se družila sa ozbiljnim ljudima - uzvratila je Rialda.
Time što mi pričaš, i pretiš, sram te bilo. Žao mi je što sam dozvolio da me ona komentariše. Frustracije ima ona, jer je ona koja je prva rekla da joj se sviđam. Ona se smeje kao da je prvi put u životu čula. Meni je žao što dajem priliku ovakvim pojavama. To što ona zbog krpica duguje... - govorio je Tomović.
I ona oblizuje jezik svakom drugom muškarcu. Ti nisi nivo kome mogu bilo šta da dokazujem. Vrati te dugove, pusti ti mene - nastavio je Vladimir.
Ti nisi pi*ka, pi*ke su za tebe ozbiljni likovi. Šta ćemo s tvojim mentalnim sklopom? - ljuta je bila Rialda.
Govorila si prva da sam najinteligentniji. Kome se devojke presvlače u garderober, ja ću da govorim šta hoću, a oni nek dođu kod mene - rekao je Tomović.

Nakon jednog haosa, usledio je i drugi. Vladimir je naišao na kritike zadrugara, jer je komentarisao zauzetu devojku, te je pokušao da se opravda, tako što će celu krivicu da svali na Rialdu.

Meni je žao što nisam gledao ovaj klip. Mislim da ako se Vladimir savio i rekao to - pričao je Karić.
Ko se bre savio, šta pričate vi - vikao je Tomović
Nije se savio, bilo je onako kako je rekao Tomović. Ja nisam video da se Rialda presvlači jer je bila iza Nataše, a Vlada je došao da uzme stolicu - krenuo je da priča Anđelo.
Ja sam došao pos tolicu, a one su bile na pola metra - vikao je Tomović.
Da li si ti videla da je ušao Vladimir - pitao je Karić.
Nisam videla, ja sam se presvačila, on će stalno pričati kako je on video, pipnuo. Moj dečko zna kakva sam ja, on pokušava mene da povredi - odgovorila je Rialda.
Ti si nama rekla da pokazuješ polni organ ljudima. Moja greška je što sam ja pričao kao zauzet momak, a ne zanima me što je ona zauzeta devojka. Ona se presvlači ispred nekog lika - završio je Tomović.

Aleksandra Nikolić i Marko Janjušević će u Zadruzi napraviti svoju svadbu, ali budući da se bivši košarkaš razveo od svoje supruge, on je zadrugarima za crnim stolom otkrio kako je i dalje oženjen, kao i da voli svoju suprugu, uprkos svadbi sa Aleksandrom.

Jedva čekam svadbu. Biće to kako treba - govorio je Janjuš.
Njemu je to dunulo u trenutku, on je meni predložio, uzbuđeni smo, ali ne zna da pleše - dodala je Aleks.
Ne znamo kad će biti svadba, čekamo da čujemo datum. Ako dođe neko od familije, neću da pravim svadbu - rekao je Janjuš.
Gosti su svi pozvani, to je naša familija - rekao je Marko.
Brak je završen? - pitao je Milan.
Traje i dalje - rekao je Janjuš, dok se Aleks samo osmehnula.

Nakon popodnevnog sastanka za crnim stolom, Bora Santana, Milana Janković Čorba i Milica Kemez su žestoko zaratili. Jer je na poslednjoj žurku, Čorba kako kažu hvatao Milicu, a u jednom trenutku je čak i pao preko nje, dok je nakon toga iskoristio njenu nepažnju i zavukao joj ruke u džepove. To je sve isprovociralo Boru, ali i Jovanu Tomoć Matoru koji su Jankovića izbacili iz gastronomske emisije koju imaju, što je on saznao preko lipa koji je pušten tokom emisije.

Da mi je devojka, ne bi mogla da igra tako - rekao je Bora.
Bora je sada pod utiskom. Tvoja bivša devojka, Milica, ona može da igra ovako sa kim hoće, a tvoj drug Čorba ne može - rekao je Vladimir.
Ja sam htela da budem pozitivna i da igram. Nema veze sa tim. Ja tako igram. Razumela sam sa njegove strane, jer je video da sam smorena, pa je hteo da me oraspoloži. Uhvati me za ruku i odvuče me da igram. Kao ortak - dodala je Milica.
Moje pitanje je bilo ranije o ovom odnosu. Šta sam rekao, ovaj trio se raspada, i rekao sam da ispada Bora. Pre žurke sam im rekao. Sada se ispostavlja da su oni kod Bore u emisiji, kao gosti. Iako je to Čorbina emisija - rekao je Tomović.
Znaš koliko je to bitno, nije. Kakve veze ima emisija? Ja kažem Borina emisija uvek - pitao je Čorba.
Kriva sam, pogrešila sam što sam igrala. Evo molim te, Čorba, nemoj više da mi prilaziš. Nijedan muškarac - rekla je Kemezova.
Ja znam da je to Borina emisija. Nisam znao - dodao je Kristijan.
Ovo je ljudi, čije je stado ovaca, toga je i planina. Šta je Bora u emisiji, da nije njih? - rekao je Vladimir.
Jeste Čorba muvao Milicu, i bio je pijan. Bori nije dobro, zbog nje. Pitala sam ga da li mu je prišao Čorba da popričaju i on nije. Ja znam da se zaje*avao, ali nije lepo. Trebao je Čorba da mu priđe i da kaže da je budala, nije fer, da nije razmišljao... Ja bih reagovala, ja sam zbog jedne rečenice napravila haos. A Bora hoće da spusti loptu i da pegla stvar. Ja ne bih pričala - govorila je Matora.
Čorba je takav, a mene iritira Milica, jer zna kakva će priča da bude jer je vezana za Boru - ubacila se Sandra.

Nakon što su doživeli krah velike ljubavi, Maja Marinković i Milan Janković Čorba su u sve gorim odnosima. Naime, Maja je saznala za njegovo zbližavanje sa Teodorom Bilanović, a preko toga nije mogla da pređe. Ona je tokom jučerašnjeg dana, Čorbu iselila iz paba, i smestila ga u spavaću sobu sa osztalim zadrugarima, kako bi ga mučila, što je sama naglasila. Tu nije bio kraj, oni su i tokom emisije imali konflikt.

Ja sam njemu dala previše na značaju. Teodora da je htela da bude sa njim, bila bi. On je muvao razne ribe, ali njih dvoje su imali nešto van rijalitija sigurno - pričala je Maja.
Ja sam na Majinoj strani bila, bila sam njen poštar i ispitivala sve o Teodori i Čorbi. Ona je svaki put bila sa Čorbom kada Maja nije tu. Teodoru su povezivali sa Tomovićem i Franom, to joj je odogovaralo. Što se tiče Čorbe ja sam Maji rekla u startu isto veče da se on ružno poneo, ja nisam skontala njegove namere, ja sam Maji verovala, ali ona meni nije. Što se tiče Teodore i Čorbe ima tu pozadine - pričala je Milica.
Na klipu je Teodora pitala Čorbu šta je rekao meni (Nadici), njih dvoje su delovali kao stara ljubav to veče na žurci. On je mene zagrlio i pijan meni govorio da zaštiti kad god treba, zato je ona njega i pitala šta mi je rekao - pričala je Nadica.
Ja sam ovde zgrožena šta priajtelji rade priajteljima. Bora, Čobra, Car i svi ostali. Ovde su kao devojke krive, ali ja nisam za Majinu i Čorbinu vezu, on je slab za nju, ali Čorba i Teodora imaju istoriju, i misterija su. Teodora nije Majii ništa kriva - pričala je Ana Bulatović.
Meni se Čorba zgadio, ja sam ga previše opravdavala, a Čorba je znao da sam ja imala emociju prema Janjuš, da sam bila povređena - pričala je Maja.
Jao Majo šta radiš pa ti si jurila Janjuša i sada to radiš Čorbi. Ona se gubi, i nervira se zbog Janjuša - rekao je Bora.
Mi od prvog dana pričamo da se Čorba oduzeo kada je video Teodoru, a ti Maja i dalje nju komentarišeš, i nju i njega - dodala je Sandra.
Ja sam prema njemu bila fer i on zna zbog čega sam ja ušla u vezu sa njim, ali sam se vremenom zaljubila. On se distancirao od mene kada je ona ušla - pričala je Maja.
On muva i Teodoru i Milicu - konstatovao je Milan.
Što bih ja to priznao ali to nije istina - konstatovao je Čorba.

Sledeći klip koji je napravio opštu pometnju, najviše je šokirao Jovana Cvijetića koji je i bio tema. Naime, njegiova devojka Anja Todorović je ogovarala svog dečka, na šta on nije imao komentar, samo je bio vidno iznenađen.

Ona je očigledno srećna kada nije sa mnom,a niko ne vidi situaciju kada ona mene podode. Ona sebe pere. Vidim šta oni pričaju o meni, ali me ne zanima. Ona svima živima potencira priču da sam ja pokušao nju da ubijem, ali meni nije jasno što to toliko preuveličava. Samo pričaš da si ti nesrećna, da ja tebe mrzim. Mene ubija sve, ona je jutros plakala u krevetu jer priča kako ja nju mrzim, da ja nameštam sve protiv tebe. Ja ne želim da ona ima stresove, smirijem situaciju ali ona stalno pravi problem - pričao je Cvele.
Ti pričaš kako bi to rešila napolju sve, a njega ovde ubijaš - konstatovao je MIlan
Ti si ta koja hoće da se distancira od mene, a onda dođeš i sedneš pored mene, pa mi prebacuješ koliko puta sam te puta poljubio - rekao je Cvele.
Ja tražim pažnju - branila se Anja.
Meni ovo liči na glumu, ali kada vidim kako Anja dr*a Cveleta, ona njemu konstantno baca rovce, ubija ga maskimalno - koemntarisao je Ša.
Ona sama sebe povređuje. steže se kako bi ostale modrice. Ti njega vređaš, ti njemu nabijasš tenziju, i govoriš kako ti je loš u vezi - pričala je Tara.
Da ja sam negativna, ja sam loša ovde. Mi se volimo i mi ćemo da budemo zajedno - rekla je Anja.
Ja pričam iskrenno, loše se ponaša prema njoj - dodao je Danijel.

Nakon haosa za crnim stolom, Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović su se vratili u hotel, kako bi spavali, ali pre svega razgovarali o klipovima koji su pušteni.

Je l ti veruješ Teodori? - uptao je Kenan.
Ne verujem, ali mi nije jasno kako ljudi znaju šta se tu desilo. Toma, Ivana Šašić, Teodora. Meni nije jasno što si pitao Teodori što nije ušla - pričala je Rialda.
Meni je bitno da se zna da ti meni nisi rijaliti - rekao je Kenana.
Meni nije jasno - pričala je Rialda,
Pričaj normalno, ne ponašaj se kao Vladimir - rekao je Kenan.
Ja ću pričati kako ja hoću, ja imam svoj kontinuitet. Ja nemam živaca za ovo. Dozivao si devojku kod Džastina, sve mi se skipulo - pričala je Rialda.
Ja neću da pričam sa tobom o svemu pre četiri meseca - rekao je Kenan.,
Ma mrš smrade, ne mogu da te gledam, ološe - rekla je Rialda i izašla iz hotela.

Nakon što se sve završilo, i nakon šti su mnoge istine izašle na videlo, Marko Janjušević Janjuš je odlučio da zapeva na sav glas, svojoj bivšoj ženi, koju svakodnevno spominje.

Foto: TV Pink Printscreen

U mom srcu uvek ostaće jedna Ena, jedno proleće - pevao je Janjuš.

Autor: P.I.

#Zadruga