AKTUELNO

Nova tema.

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji, postavljeno je za Teodoru Bilanović: "Mene zanima, koje su te to javne ličnosti upozoravale na Kenana i šta su tu tačno rekle zbof čega i od čega da se čuvaš?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imena neću i ne smem to da iznosim! To su muzičari i producenti, to su moji, njegovi i Rialdini prijatelji i rekli su mi kako prenosi uvek svima sve prepiske, i da izdaje društvo i da samo tako ide sluša i prenosi - rekla je Teodora.
Ovo su gluposti, ja mislim da znam koji su to ljudi! Mi imamo samo jednog zajedničkog prijatelja i to je on, a znam da je to laž! - rekao je Kenan.
Da li ti je to rekao Šaran, budući da njega oboje poznajete? - pitao je Drako.
Nije, nije mi on rekao! - odgovorio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam da ovo nije istina, a on je jedini kojeg poznajemo zajedno. A za tu voditeljku, ako ja kažem da je to laž, kako ja da dokažem da to nije tako, i ja samo kažem da je to laž! Ako postoji tako nešto, neka pošalju tebi ili Milanu pa da vidimo šta devojka priča. Nemoj da pričaš ako nisi sigurna, ja ne znam šta sada da kažem - rekao je Kenan.
Kada si već upozorena da je Kenan takav, zašto si se dopisivala sa njim? - glasilo je pitanje.
Ja ne slušam tuđa mišljenja, ja idem svojom inicijativom! Tako je bilo i sa Minom. Dobro je što su me upozorili, jer to imam u mozgu negde i ako se desi tako nešto, ja ne mogu da se iznenadim, ali ne želim kada nekoga upoznajem da se vodim tuđim mišljenjem - rekla je Teodora.
Te prepiske su tačne, i ja sam Rialdi rekla sve šta sam pisala! ja nikada nisam rekla da je njemu Rialda igra ili opstanak - rekla je Teodora.
ja ne znam šta da kažem , nisam kriv a Rialda mi ne veruje, a ja sam joj se javio jer me je zanimalo što nije ušla - rekao je Kenan.
Ja sam htela da kažem kako se ovo desilo. Ja nisam imala lošu nameru kada sam to rekla, kada sam ovde došla i kada se pokrenula tema, ja nisma imala ništa loše i mene njihov odnos ne zanima, i on me ne zanima. On mene da zanima, ja bih još u avgustu izašla sa njim. Ja sam na prvoj igri istine rekal šta sam imala, sve sam potvrdila da bi se prekinulo, a onda je Ermina spomenula opet sve. Ja se sa njim nisam dopisiala u emotivnom smeru, da on mene zanima ja bih izašla sa njim u avgustu. Ja nemam ništa sa njim, zašto se on posle svega dopisivao sa mnom! - pojasnila je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga