AKTUELNO

Evo šta se dešava!

Već danima unazad javnost potresa skandal u koji su uključeni glumica Danijela Štajnfeld i glumac Branislav Lečić. Kao što je već dobro poznato, Danijela je optužila Branislava Lečića da ju je silovao, a zbog toga je on pre nekoliko dana bio na saslušanju u policiji.

Foto: TV Pink Printscreen/Tanjug/Tara Radovanović, Printscreen YouTube/ Hold Me Right Film

Kako se već danima mnogo nagađa o svemu, portal Pink.rs rešio je da stupi u kontakt sa glumcem, kako bismo videli da li ima neke nove informacije o slučaju i šta se sada dešava.

Sve je na Tužilaštvu i policiji, sve informacije možete dobiti tamo jer ja sam čovek koji poštuje zakon i čekam da zakon kaže svoje. To je jedina prava adresa i svaka priča će, posle objave tužilaštva, biti moguća sa medijima - rekao je Branislav Lečić za Pink.rs.

Na pitanje da li je možda pokušao da stupi u kontakt sa Danijelom ili ona sa njim, on je za Pink.rs odgovorio sledeće:

Ne, ja se time ne bavim, ja sam svoje rekao, ovo je ozbiljan slučaj i taj slučaj rešavaju institucije države kojoj ja pripadam i u koje imam poverenje. Zakon ove države mora da funkcioniše, da bude stariji od svakog čoveka, bio on predsednik ili najobičniji čovek, radnik ili ja, najobičniji glumac koji stoji ispred vas kao čovek koji je očigledno optužen. Prema tome, možete zakonski pitati sve one koji o tome odlučuju, a kada oni kažu svoje mišljenje ja vam stojim na raspolaganju - zaključio je Lečić za Pink.rs.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Autor: Nemanja Vujčić

#Branislav Lečić