AKTUELNO

Snažne, motivišuće reči!

Folk pevačica Tanja Savić godinu dana vodila je borbu za sinove Đorđa i Maksima, koje nije videla od aprila prošle godine, kada ih je njihov otac Dušan Jovančević bez njenog znanja odveo u Australiju, a potom im, prema njenim rečima, zabranio, a potom proredio komuniciraju sa majkom.

Foto: Instagram.com/tanja_savic_private

Budući da sa suprugom nije uspela da nađe zajednički jezik, Tanja se obratila nadležnim organima u Australiji koji su presudili u njenu korist i dali joj pravo da svoju decu vrati u Srbiju. Tanja je ovu vest dočekala s oduševljenjem, a sada je putem Instagrama podelila motivacionu poruku kojom je poručila mnogo toga.

Uspela sam. Ne zato što mi se posrećilo, već zato što sam tako odlučila da bude. Ne u inat drugima, već iz ljubavi prema sebi - glasi poruka koju je podelila Tanja.

Foto: Instagram.com

Podsetimo, Tanja je nedavno za medije objasnila da još uvek nije dobila starateljstvo nad sinovima.

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - ispričala je Tanja nedavno za medije.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram

Autor: D.T.

#Tanja Savić