AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje "Paparaco lova".

Nova epizoda emisije od koje strepe poznati „Paparaco lov“ je na programu TV Pink i večeras od 22 časa. Kroz najzanimljivije priče i ove srede vodiće vas poznato Pinkovo lice, Ana Pendić Radoš.

Nenad Aleksić Ša uzburkao je javnost kada je u „Zadruzi 4“ javno prevario suprugu Ivanu Aleksić sa 20 godina mlađom rijaliti učesnicom Tarom Simov. Njihovo prisno prijateljstvo, kako su se Ša i Tara pravdali, bio je dovoljan povod da Ivana donese odluku da se razvede od popularnog repera, što je njegova porodica i potvrdila. Nakon što je dobio zvaničnu potvrdu, Tara i Ša započeli su vezu, a od tada je na meti najpoznatijih paparaca u Srbiji bila njegova i dalje zvanična supruga Ivana. „Paparaco lov“ pratio ju je u stopu, a sa kim se viđa Ivana (i dalje Aleksić) i kako podnosi suprugovu preljubu, saznaćete večeras na TV Pink. 

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedna priča koja je podigla veliku prašinu u domaćoj, ali i svetskoj javnosti jeste slučaj glumice Danijele Štajnfeld, koja je optužila poznatog glumca Branislava Lečića da ju je silovao u maju 2012. godine. Navodno, Danijela je odlučila da posle devet godina progovori u trenutku kada je Lečić pozvao sve polaznike škole Mike Aleksića, takođe optuženog za seksualno zlostavljanje, da pređu kod njega u glumačku školu. Danijela je dala izjavu u tužilaštvu, nakon čega je Branislav Lečić pozvan da da izjavu u policiji, u svojstvu građanina. Prema njegovim rečima nakon sedmočasovnog saslušaja, poligraf je prošao, a sada je na nadležnim organima da utvrde sve činjenice i odrede dalji tok ovog slučaja. Ekipa emisije „Paparaco lov“ je pratila dolazak Branislava Lečića u policiju, a gde je otišao nakon saslušanja, saznaćete u večerašnoj emisiji. 

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi prolećni dani izmamili su ljude napolje, a ni poznati nisu izuzetak. Kako pevači trenutno ne nastupaju, imaju vremena da se u potpunosti posvete porodicama, a upravo u tim situacijama je ekipa zatekla dva poznata pevača. Mitar Mirić igrao se u parku sa unucima, a Milan Dinčić Dinča je sa suprugom Jelenom prošetao ćerku. 

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Andrija Era Ojdanić je redovno na meti „Paparaco lova“, a i ovog puta pratili su ga u stopu. I upravo pred kamerama emisije od koje strepe poznati, Era Ojdanić je pao sa stolice kao nikad do sada, a snimak očekuje večeras od 22 časa.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih priloga, zato ne propustite novu epizodu „Paparaco lova“ večeras u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Andrija Era Ojdanić

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#Ivana Aleksić

#Milan Dinčić Dinča

#Mitar Mirić

#Nenad Aleksić Ša

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Tara Simov

#Televizija Pink

#Zadruga

#emisija

#voditeljka