AKTUELNO

Otvorio dušu!

U večerašnjoj emisiji ''Pitam za druga'' na ''RED'' televiziji kod Ivane Šopić i Ane Radulović, gostovao je bivši zadrugar Alen Hadrović. 

Foto: Red TV

Odmah u startu progovorio je o svojoj vezi sa Majom Marković i otkrio da je osetio olakšanje po izlasku iz rijalitija, jer njegova porodica podržava njihovu vezu.

Veliko olakšanje, jer sam video reakciju. Jer naša ljubav nije osuđena na propast kao što se pričalo u rijalitiju. Imao sam iskrenu emociju, kao i ona prema meni. Osetio sam veliko olakšanje. Moji su za Maju, nemaju ništa protiv mog izbora - istakao je Alen.

Foto: Red TV

Ovom prilikom otkrio je da li je gledao sporne snimke svoje devojke, koji su isplivali tokom njihovog učešća i napravili haos, pa čak i poljuljali njihovu vezu.

Ja to nisam hteo da gledam, niti ću ih gledati, šta ima da gledam - rekao je Hadrović.

Alen je otkrio i da se video sa Majinim bratom, ali i čuo sa njenom majkom.

Pričali smo malo, više smo gledali kako su se oni snašli, o sinu, on je bio malo kod oca, malo kod Majinih mame i tate, on podržava našu vezu. Čuo sam se i sa majkom njenom na telefon, ali se nismo videli. Nisam pitao za svadbu jer se nismo videli (smeh). Rekla mi je da je dobro što sam bio uz Maju - ispričao je Alen.

Autor: M.M.

#Alen Hadrović

#Maja Marković