AKTUELNO

Zaboravila na svoje estetske korekcije?!

Pevačica Katarina Kaća Živković, poslednjih nekoliko godina uložila je dosta truda kako bi svoj fizički izgled dovela do savršenstva. Često se u poslednje vreme nađe na meti komentara da je "izoperisana" i da je promenila lični opis.

Iako je često kritikovana, Kaća je rešila da pošalje važnu poruku, te je na Instagramu upotrebila filter koji je potpuno izobličio njeno lice. Uz pomoć tog filtera, ličila je na devojke koje su preterale sa estetskim korekcijama, a zatim je isprozivala "silikonske lepotice".

Foto: Printscreen YouTube

- Ovaj filter nam je ultra zabavan, ali ovo nije smešno, ovo je naša realnost i današnjica. Ovako izgleda većina naših žena, meni se ovo ne sviđa. Ne bih volela nikad ovako da izgledam i smatram da svaka devojka koja bi želela da ima ovakve usne, pre toga bi trebala da se konsultuje sa nekim psihijatrom, doktorom... - rekla je Kaća u video sninku na Instagram-storiju.

Video: Instagram.com/katarina_zivkovic_official

Ipak, ovaj komentar naišao je na osudu pojedinih pratilaca, koji smatraju da ona nema pravo da komentariše devojke koje su se podvrgle estetskoj hirurgiji, jer je to i sama učinila.

"Ti si našla nekome da pričaš, a ti si prva izoperisana", "Jesi pogledala svoje usne bez filtera, pre ove objave", "E, neka si ti nama rekla, sreća pa si ti prirodna", "Zaboravila si, draga, kako si izgledala", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Istini za volju, iako se Kaća smatra za jednu od najatraktivnijih pevačica na našim prostorima, njen izgled se kroz godine primetno menjao.

Foto: Instagram.com/katarina_zivkovic_official

Autor: M.K.