AKTUELNO

Naslednica joj je bila na prvom mestu.

Danas se navršava pet godina od brutalnog ubistva pevačice Jelene Marjanović (33), čije je mrtvo telo nađeno na nasipu Crvenka u Borči, a misterija oko ovog zločina i dalje potresa Srbiju.

Foto: Privatna arhiva

Na groblje Zbeg izlazak su se pojavili najavili njen suprug, kompozitor i aranžer Zoran Marjanović, tetka s majčine strane Ljubica Marković iz Kraljeva, a očekuju se i druge dve tetke iz Novog Pazara i Raške.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nada Topčagić, koleginica i dobra prijateljica ubijene pevačice, prisetila se uspomena na nju, ali ističe da je izgubila strpljenje i nadu da će se ubica pronaći, a ona ni u jednom trenutku nije posumnjala da je u pitanju Jelenin suprug Zoran.

– Svaki dan skoro prolazim pored groblja na kome je Jeca sahranjena. Kada prolazim kroz njenu ulicu, pomislim kako je ona tuda prolazila. Kada prođem pored njene kuće, zamišljam kako je ona tu živela. Tužno mi je sve to još uvek – kaže Nada.

Pevačica narodne muzike dodaje da se sa Zoranom nije skoro čula, jer kako navodi, čovek sada ima svoje probleme.

Foto: TV Pink Printscreen

– Moj suprug se s vremena na vreme čuo sa Zoranovim ocem, ali nije skoro. Ona je bila divna majka, supruga, prijatelj. Sve je podredila detetu. Sećam se da je malu Janu stalno vodila sa sobom. Bila je na relaciji kuća, vrtić, kuhinja, pevanje u studiju – majka kengur. Malo pred smrt je krenula da se aktivira. Držala je dete, trenirala. Moj suprug ju je stalno nagovarao da snimi pesmu, često ju je navodio kako bi što pre to trebalo da se desi – priča dalje pevačica.

Folkerka je iznervirana rekla da ne veruje u moguće afere i dodala da se Jelena oblačila skromno.

– Čujem, pominju nekog sponzora, političara, ljubavnika. Ljudi, ne znam da li neko može da veruje ili ne, ali ta žena se nije družila ni sa kim. Imala je nekoliko nas, i to je to. Njoj je kuća bila sve, nije izlazila nigde. Ona da je imala sponzora, ne bi nosila garderobu i patike od 1.000 dinara – završava Nada Topčagić.

Autor: M.K.