AKTUELNO

Vaša doza vesti o poznatima!

Nova epizoda najgledanija emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“ očekuje vas i ove nedelje od 13:30 časova na kanalu TV Pink. Kroz aktuelne i ekskluzivne priče o javnim ličnostima vodiće vas Tijana Prica i Bojana Lazić, dok je i ove nedelje za nazanimljivija uključenja sa terena zadužen Nemanja Vujičić.

Deo ovonedeljne emisije biće posvećen glumačkoj sceni – jedna od sagovornica biće Kalina Kovačević, koja se posle dve godine vratila u pozorište. Kalina je na dve godine ostavila karijeru po strani kako bi se posvetila ćerkama Mioni i Aniki i porodici. Kakav je osećaj vratiti se u pozorište posle toliko vremena i u toku pandemije koronavirusa, kako se nosila sa svim izazovima koje je život stavio pred nju i kakvi su njeni planovi za budućnost, Kalina otkriva u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Foto: Instagram.com/kalinakovacevic

Posle dužeg vremena, za najgledaniju emisiju o poznatima govori i Branka Katić, jedna od omiljenih domaćih glumica. Posle godina provedenih u inostranstvu, Branka je već neko vreme u Beogradu, gde i planira da se preseli i nastavi da živi i radi. Ova popularna glumica uporediće London i Beograd i otkriće da li je pandemija koronavirusa uticala na njenu odluku da se vrati u Srbiju. 

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vest da nas je napustio Vlasta Velisavljević rastužila je celu Srbiju i region, a nakon sahrane, održana je i komemoracija ovom velikom glumcu. Kroz emisiju „Premijera- Vikend specijal“ još jednom će vas podsetiti na veoma bogat Vlastin život i koliko je bio voljen među kolegama. 

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Očekuje vas i velika ispovest Ruške Jakić – o teškim danima, borbi, zbog čega je bila na korak od smrti, siromaštvu, ljubavima, deci, Titu i zbog čega joj je Vladimir Putin najveća želja.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde su misice i čime se sada bave, govori Vesna Jugović, iz Crne Gore nam se javlja popularna pevačica Milica Pavlović, dok se uživo u program uključuje i Alen Islamović. Očekuju vas i zanimljiva uključenja i ličnosti koje niste videli i po nekoliko decenija. 

Nedeljnu kafu sa Tijanom i Bojanom pije Nikola Rađen, koji će govoriti o novoj vezi, roditeljstvu, karijeri ali i odnosu sa bivšom suprugom Anom Kokić.

Foto: Beta/Branislav Božić

To nije sve – ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Premijera – Vikend specijal“ u nedelju 4. aprila uživo od 13:30 časova na TV Pink!

Foto: Jelena Simonović

Video: TV Pink

Autor: M.Đ.

#Alen Islamović

#Bojana Lazić

#Branka Katić

#Kalina Kovačević

#Milica Pavlović

#Nemanja Vujičić

#Nikola Rađen

#Premijera-Vikend specijal

#RTV Pink

#Ruška Jakić

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#Vesna da Vinča

#Vlasta Velisavljević

#emisija