AKTUELNO

Zauvek će ostati upamćen!

Danas je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu tačno u podne održana komemoracija proslavljenom glumcu Vlasti Velisavljeviću, a lavina emocija razlila se po sali, dok su njegove kolege i prijatelji čitali svoje govore. Mnogo stvari otkriveno je o legendarnom glumcu, a Jelisaveta Seka Sablić za Pink.rs otkriva po čemu će pamtiti Vlastu, kao i kakve utiske nosi sa današnje komemoracije.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Ja sam danas videla da su sve kolege razumele Vlastu i to ko je on, šta je on, divno su govorili. Nije znao za godine, sve najlepše o njemu. Ti velikani su jedno drugog nalazili kroz život, glumci su se pronalazili i bili jedni uz druge na sceni i van scene. Vlasta je bio divan, bili smo veoma bliski, vozio me je do zadnjih dana. Uvek je dolazio kolima, ja sam pristajala, preživeću. Vozio me je do kuće pomalo nesigurno... Mnogo sam ga volela - rekla je Seka Sablić za Pink.rs.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

U nastavku pogledajte detaljnije:

Podsetimo, poznati srpski glumac Vlasta Velisavljević preminuo je od posledica korona virusa u 95. godini 24. marta ove godine, a sahranjen je 27. marta u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Autor: P. R. ; M.K.

#Vlasta Velisavljević