AKTUELNO

Nisu se nadali ovome!

U toku su Nominacije u Beloj kući. Zadrugari večeras biraju između Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Na red da nominuje je došao Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Anja je napravila pravi izbor i zadnjih par dana smo svedoci nekih stvari koje nismo očekivali. Ovo je jako interesanto, pogotovo proča Janjuša i Maje, to može biti poučno za ljude. Maja je neko koga sam ja dve godine branio i čuvao, svađao sam se sa svima zbog nje. Međutim ona to nije znala da ceni, i prvi put kada je osetila da je nisam branio kako je ona htela, ona je bežala iz jedno ambisa i drugi. Ona se najviše izblamirala u Zadruzi 4, njena sramota i poniženje i sunovrat, ali nadam se da će moći da vrati sebe ali ne može ona bez Janjuša. Slušao sam sve kada su ih komentarisali, ali ovo su najzanimljivije nominacije, jer posle svega da je Janjuš prešao preko nekih stvari i pustio suzu, a onda je pogazio svoju reč i izgubio sve zbog nje. Janjuš je nakon toga svega ušao u vezu sa Aleks koja mu je drugarica, a bile su i Majine i Janjuševe suze pa će biti i od Aleks. Iznenadila me je ta veza. Vi ste nas iznenadili ovim ali ste vi, a onda će ovo biti velika priča, vas dvoje ste spremni na sve. Ovo je vaša životna priča, oboje plačate a pokrivate se sa ćebetom, i onda ulazi sa Aleks u vezu. Meni ništa tu nije jasno. Podržavam vezu Janjuša i Aleks, a ja ću izjednačiti i daću vođi pravo da odluči pa šaljem Maju da bi rezultat bio 18:18 - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam znala da Maja još voli Janjuša, mi se družimo i ona mi je to rekla. Moram da kažem da se oni gledaju i da se sve to vidi. Janjuš voli Maju, on je ušao u vezu sa Aleks iz inata, a Maja nije svesna da je ona kriva zbog odnosa sa Čorbom, morala si da se iskreno pokajaš za to. Vi ćete biti zajedno, a Aleks se zaljubila u Janjuša. Nominovaću Janjuša - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga