AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

Merima Njegomir je pre nekoliko dana postala baka po četvrti put. Tokom celog dana slavna pevačica je primala čestitke, a za medije je otkrila i kako se oseća nakon što je preležala koronavirus.

Foto: Kobra

– Moja Jelena se porodila, došla sam da vidim bebicu, verujte da sam mnogo srećna. Njoj je ovo treće dete, već ima sina i ćerku. Sada imam četvoro dece i isto toliko unučadi, a isto je i po rodu! Tri ćerke i sin, tri unuke i unuk. Ima li šta lepše od toga. Pozvala sam sve drage prijatelje da podelim ovu lepu vest u moru ružnih informacija koje slušamo svakog dana – kaže pevačica.

Ona je krajem februara bila desetak dana u bolnici, jer je imala simptome kovida-19, što je i potvrdio test.

– Na sreću, nisam čekala da se bolest razvije dok se lečim kod kuće, već sam odmah otišla u bolnicu i tu dobila potrebnu terapiju. Plašila sam se, jer je neposredno pre toga preminuo Đorđe Balašević, a čula sam da je on dugo ležao kod kuće, da je bio u teškom stanju kad je prebačen na kliniku. Nažalost, dok sam se borila sa virusom, napustio nas je i Sanja Ilić. Ne samo da smo bili kolege, nego i komšije. On ima vikendicu u Ameriću, a moja porodica na Kosmaju, pa smo se družili, pričali gde je lepše – prisetila se Merima.ma i zdravo, te ne može da shvati da ga više nema.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.V.