AKTUELNO

Možete li da naslutite o kome je reč?!

Rialda Karahasanović od samog ulaska ne prestaje da intrigira javnost, kako svojim britkim jezikom i stavom, tako i izgledom, na koji milioni nisu ostali ravnodušni. Popularna pevačica je od samog početka Zadruge 4 u žiži interesovanja medija, ali i domaće publike koja neguje interesovanje za spomenutu zadrugarku. Međutim, da li biste je prepoznali kao devojčicu?

Foto: Privatna arhiva

Podsećamo, Rialda je pre nekoliko meseci, započela emotivnu romansu sa popularnim Sultanom, Kenanom Tahirovićem, sa kijim je, iako je njihov odnos delovao besprekorno, ipak naetela na turbulencije.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su tokom proteklih dana, morali da se bore za svoj osnos, nakon čega su ipak opstali zajedno, što je obradovalo mnogobrojne fan grupe koje su stekli nakon stupanja u vezu. Međutim, kada izuzmemo Rialdu iz svih dešavanja i zbivanja sa Kenanom, ona je veoma intrigantna i zanimljiva osoba.

Foto: Jelena Simonović

Pratite i dalje zanimljiva dešavanja iz Bele kuće uživo u uključenjima na televiziji Pink, na KlikTV-u, kao i na Zadruga kanalima na Vašim kablovskim mrežama, a sve što ste propustili možete pronaći na portralu Pink.rs, kao i na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge.

Autor: D.B.

#Zadruga