AKTUELNO

Detaljna analiza odnosa koji trenutno potresaju imanje.

Kristijan Golubović bio je naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića, a sa njim je pričao o svim aktuelnim temama u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne shvatam kako je Maja, deklamovana loša devojka, kako ne mogu da joj daju čistu korpu. Da li je toliko fatalna... Moje lično mišljenje je da je on ušao u vezu sa Aleksandrom od straha da ponovo ne uđe u vezu sa Majom. On joj je prešao preko svega. Prišao mi je u kazinu i kaže: "Brate, pomirih se sa ovom, šta da radim?". Kao da mu je laknulo... Vidim da ima nijanse da je, nažalost, da je svoju ženu i ranije avanturama varao. Sada je ženu prevario ne samo fizički, nego jako psihički. Zaljubljen je u Maju kao tinejdžer. Srce mu je kod Maje, duša kod Krune, a žena je davno izbledala, samo je to neko poštovanje. Da su agresivniji on i Maja, moglo bi da bude kobno. Aleks je pogubljena, ona je bila sa Carem, a bila je zaljubljena u mene, a i u njega, a ušla je u vezu sa Carem da bi pobegla od osećanja prema meni. A sada ima istu priču kao što je Maja pričala: "Ne veruješ šta mi sve govori, promenio me, kuva mi...". Tu nema ljubavi. Aleks je njegovo bekstvo od pomirenja sa Majom. U naredna dva pijanstva čekamo njegov klik. Maja sprema neka iznenađenja za svadbu. Doći će sa Čorbom na svadbu. A Čorbina reakcija sinoć, razbečio se... Nikad tako nije bio agresivan kao što je kad je ućutao Cara, Paulu i Anu. On je zaljubljen. Kao ispao je pametan što je odbacio Maju, jer je video šta će biti, a to nije tačno. Da je on bio normalan, mi bismo imali Maju i Čorbu u ozbiljnoj vezi. Janjuš je u velikim problemima sebe, degradira sebe zbog emocije, on je na dnu dna. Slamčica je negde gore, ali Maja stalno ubacuje vodu... Emotivno i po snazi Maja će uvek da ruši i uvek da bude prioritetna, a on će ovu vezu sa Aleks da sili, ona tu može samo skandal da napravi, ali to može samo da degradira Aleks. Ona će biti kolateralna šteta - smatrao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš na Sanju i Filipa? - pitao je Darko.
Jako nefer sa strane Cara, ali napokon je Sanja Stanković platila za pošto-poto vezu u rijalitiju. Ušla je u rijaliti galopirajući, nije mi pružila ruku, ja sam je odmah prešaltao trikom sa masažom. Ona meni tako, ja njoj dobro. Već za drugu masažu je došla u gaćicama. Htela je u vezu sa Franom, rejting, slatkiš mali, on ju je uništio. Onda se prešaltala na mene, videla da nema leba, pa se njuškala sa Carem, pa je krenula na Anđela. Poslednja karta joj je bila Matora, a najgori čin joj je bio da se vrati ovom za koga je rekla da mu nije kao druge da padne. A ispala je gora i od Aleks i od Mine... Cara je nešto na Sanji poremetilo. Mi kao muškarci osetimo miris, neku telesnost koja nam se ne dopadne, mladež... Kod žene nam nešto ne klikne... Ako nam klikne, idemo u vezu, ali ova mu nešto nije kliknula. Možda ga podsetila na nešto ružno, sad nema čak ni volu da uđe u razgovor. Možda misli da će ona da traži vezu. Očigledno mu se Paula dosta dopala, tu se opasno kuva, njuškaju se. On sad izigrava malog Vladimira. Odahnuo je malo. Sa mnom je uvek imao i poštovanje i strahopoštovanje, ali oko žena i stvari oko "Zadruge" je više sa Vladimirom razgovarao. Ali imao je animozitet prema njemu... Vlada je malo spustio tu sa njim loptu, meni je rekao da mora malo, jer gazi ovamo Paulu da se osveti Franu... Ali Car je u duši zaljubljen u Minu, a ovamo mu smeta i Fran. Mina je Al Kapone i ribetina za Frana, on izgleda smešno pored nje, isti broj patika nose. Volim i Karića i Jovanu, ali kad vidim njeno uvo ovoliko, a njegovo malo, isti broj cipela... - rekao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.