AKTUELNO

Anja na nesvakidašnji način saopštila lepe vesti majci.

Glumica Vesna Čipčić uskoro će postati baka, jer je njena ćerka Anja Alač, koja je pošla njenim stopama i uspešno gradi svoju glumačku karijeru, trenutno u drugom stanju.

- Anja mi je vest o trudnoći saopštila tako što mi je rekla da sam zapravo dobitnik jedne nagrade kakvu do sada nikada nisam dobila u životu, i to zaista jeste tako. Mnogo sam srećna - rekla je Vesna.

Foto: Instagram.com

Glumica je na konstataciju da deluje mlado i da svoje godine lako nosi odgovorila na sledeći način.

- To je valjda genetika i energija koju nosim sa sobom, kao i ljubav prema životu i ljudima. Uvek se dobro osećam sa mladim kolegama, jer njihova energija nadopunjuje ovu moju, i svaki put kada bih pomislila da nešto nije u redu, prvo bih proverila i kod njih jer je jako bitno i njihovo mišljenje. Mi smo odrastali u drugačijim okolnostima, ali upravo to nam daje bogatstvo, kada primimo nešto novo, a zadržimo nešto staro - istakla je Vesna Čipčić, te otkrila da li daje savete mlađim koleginicama.

Foto: Instagram.com/cipcicvesna

- Davati savete nekome ko vam ih ne traži je nepristojno. Kada traže, onda sam vrlo rada da dam savet, ako treba da se podmetnem, ali je pre svega bitno da taj neko traži savet - rekla je glumica Vesna Čipčić.

Autor: M.K.