AKTUELNO

Zbunjen.

U večerašnjoj emisiji ,,Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević pokrenuo je temu o odnosu Maje Marinković, Aleksandre NIkolić i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću prvi da kažem, dobro, pošto vidim, prvo ću krenuti sa pričom da me ovde 40 ljudi gleda kao krava mrtvo tele i to ne razumem to ponašanje, kao da sam ubio nekoga, kao da sam njima izvadio oko! Zadnjih dva, tri ili pet dana ja sam kontradiktoran u mnogim situacijama, i u priči sa njom, i u priči sa njom, u poslednje vreme sam pričao totalno različite priče u nekim sitauciajma kroz šalu. Konkretno ću reći jasno da trenutno stanje koje se nalazi između nas troje nikome nije jasno, niko ne može da veruje kako i zašto ovako, ja bih plakao od muke. To se vidi da ja ovu devojku volim, ja ne mogu sa njom, ne mogu bez nje, ne mogu sa Aleks. Sa Aleks, krenuću od Aleks, naš odnos nisam hteo, a mogao sam i ranije da je povredim, ja zadnje dve godine imam samo sa dve osobe koje postoje, zadnjih godinu dana imam samo sa njom, s*ksualni odnos. Da sam hteo da iskoristim Aleks, mogao sam, ali nisam hteo, iako mi se devojka svidela i dobra, pogrešio sam što sam dopustio da se ona zaljubi u mene, ali to nije smak sveta da sam ja sad nju uništio, sve vreme sam joj govorio i kroz njenu priču, govorio sam da volim nju, ali da me sve boli u odnosu sa njom. Danas sam krenuo u nešto sa njom, ali me boli sve to što je bilo, što je radila, mene to boli. Ja sam shvatio da ne mogu da joj pružim ljubav. Da nije Maja možda bih ja bio srećniji sa njom, možda bi se rodila velika ljubav, možda ne bi - izjavio je Janjuš.
Vi ste imali danas s*ks - prokomentarisao je Milan.
Nije bitan s*ks toliko, koliko je bitno da li će ona promeniti bilo šta, ona sad opet nije promenila ništa! Ona i sada pravi sr*nja! Niko ne radi sad ništa namerno, ali kada odem kući boleće me k*rac! - pravdao se Janjušević.
On se istripuje, šta treba, da gledam u pod?! - dobacivala je Maja.
I dalje ne zna da se ponaša! Ja sam otišao u k*rac, zato što ja devojku volim! - rekao je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga