AKTUELNO

Ne veruje šta se dešava...

Nakon što je Marko Janjušević Janjuš priznao da i dalje voli Maju Marinković i odrekao se Aleksandre Nikolić u emisiji "Pretres nedelje", voditelj Milan Milošević dao je reč Aleksandri.

Ne verujem da sam povredio Aleks - istakao je između ostalog Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam slušala ove ljude, nisam verovala šta mi pričaju... Ja sam bila iskrena u svakom trenutku prema Janjušu. Da, priznala sam da sam se zaljubila, priznala sam sve... Ja možda nisam ni želela da se borim jer sam videla neke stvari. On zna da sam se zaljubila u njega, rekao mi je da ne radi te stvari iz inata, a malopre je rekao da ima i inata. Meni je to odvratno. To je ponižavajuće, da neko sa mnom bude iz inata nekome. Greška je što sam uopšte ušla sa njim u neki odnos... Trebalo je da ostanem njegova drugarica, da smo ostali prijatelji, ništa se ovo ne bi desilo. Navikla sam na njega, na njegovo prisustvo, pažnju... - poručila je Aleks.
Meni se Aleksandra stvarno svidela, iskreno - rekao je Janjuš.
Znam ja to. Sa moje strane ništa nije bilo na silu... Ja ne mislim da sam ispala budala, jer sam bila iskrena - dodala je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

On je meni rekao da će mi dati šansu, pričali smo baš na garnituri... Rekao mi je da me voli, da ne može bez mene... Šta da kažem, potrudiću se da ne radim neke stvari koje mu smetaju. Razumem i njegovu ljubomoru, ponašaću se normalno, koliko budem mogla... Scene današnje su bile katastrofa, ali smo ih oboje prouzrokovali... Ja sam se Aleksandri izvinila za sve ružne reči danas. Ne mora on da uradi bilo šta sa mnom, samo lud čovek ne može da vidi emociju... Ja znam kakva je njegova bol kada su sve te stvari u pitanju... Eto, vreme je pred nama... Mi smo se dogovorili da ćemo dati šansu, ja želim da uđem u vezu sa njim. Mi smo na neki način i ušli u vezu - istakla je Maja.
Ja sam Janjušu verovala u sve što mi je rekao. U nekim stvarima mislim da je bio iskren, ali kada sam jutros saznala da je otišao kod nje, da je plakao, tada sam prestala da mu verujem. Kajem se, to je to - poručila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Janjuš pričao jedno, radio drugo, mislio treće... Uvredio sam se... Meni je Janjuš svašta pričao za Majom, pričao mi je da je prekinuo to... Onda je osetio da i dalje voli tu osobu. Od njih se ne zna ko više voli kadar i ko više voli da bude centru pažnje... Maja se trudi da bude mlada na svadbi... Vidite kako su se skockale obe... Mislim da Aleks nema toliko osećanja prema njemu. Isto mislim da Janjuš nije trebalo da uradi ovo Aleksandri, dobar je sa njenom porodicom - smatrao je Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.