AKTUELNO

Fotografijama emotivnog partnera poznate starlete mnogi će biti iznenađeni.

Soraja Vučelić već godinama unazad svoj ljubavni život krije kao zmija noge, zbog čega su se mnogi oduvek pitali kako izgledaju ti famozni muškarci sa kojima starleta uživa u ljubavi, ali i u luksuznim putovanjima i poklonima koje od njih dobija.

Pročitajte još... SORAJA BRUTALNO ISMEJALA DABOVIĆKU: Evo šta je rekla o njenim GOLIM FOTKAMA! (VIDEO)

Foto: Pink.rs

Prvi put posle dužeg vremena ona je početkom januara ove godine uhvaćena sa izvesnim Markom na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", po povratku sa Tajlanda gde je sa njim uživala više od dve nedelje. Starletu i njenog dugokosog dečka fotografisali su tada okupljeni fotografi, pa je zabeleženi i trenuci kada su razmenjivali nežnosti u javnosti.

Foto: Informer

Foto: Informer

Nedugo nakon što je uživala na Tajlandu, sa kojeg se vratila sa nekoliko dodatnih kofera punih brendirane garderobe, pojavila se informacija da je Soraja stavila tačku na vezu sa Markom. Međutim, izgleda da se ponovo javila strast između starlete i biznismena, pa su obnovili svoju romansu.

Pročitajte još... JELISAVETA ĆE POLUDETI! Soraja se uselila kod Teodosića!

U prilog tome ide i fotografija koju je starleta kasno sinoć objavila na svom nalogu na Instagramu, a na kojoj se vidi kako uživa sa muškarcem duge kose, zbog čega su svi pomislili da je reč o Marku.

Foto: Printscreen Instagram

- Moja duša - napisala je zaljubljena starleta u opisu fotografije, a onda je usledio komentar njene bliske prijateljice, maloletne ivanjičke starlete A. K., koja im je poručila da su najbolji par ikada.

Pink.rs

#Putovanja

#Soraja Vučelić

#Tajland

#dečko

#starleta

'