AKTUELNO

Nije im lako!

Nakon emotivnog skandala pred milionskim auditorijumom, ljubavni trougao koji čine Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Aleksandra Nikolić gosti su kod Ognjena Amidžića ovog utorka u emisiji ''Amidži Šou'' na ''Pink'' televiziji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovom prilikom otkrili su šta se dešava u njihovom odnosu.

Maja i Janjuš su bili u vezi svi znamo, mi smo se družili nakon njihovog raskida i rodile su se simpatije i zaljubljenost. Mi smo stupili u vezu, međutim, Maji je to zasmetalo. Janjuš kaže da voli Maju, pa da je zaljubljen u mene, ali trenutno nemamo komunikaciju jer to Maji smeta - priča Aleks.
Tamo ništa nije normalno to je rijaliti. Ja sam sa Aleks imao druženje i rodile su se simpatije, ništa više. Pokušali smo vezu, ali ja nisam izgubio emocije prema Maji. Raskidali smo oko 20 puta - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuo se i na Majine veze:

Smeta mi. Ja teško to mogu da svarim, ali teško je, to su ozbiljne stvari. Ako budem mogao da pređem preko svega dobro je - zaključio je Janjuš.
Bila je ljubav velika, imali smo žučne svađe. Nezgodan odnos, ja sam napravila grešku i našla drugog dečka. Tako sam pokušala da prebolim Janjuša, ali nije bio čist inat. Lagala sam sebe da ja njega više ne volim, međutim naša ljubav je jača od svih tih stvari. Moja greška jeste veća, i nemam pravo da govorim o tim stvarima - zaključila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je pogrešila i pravila sra*a, tako da ona mora da se nosi sa tim aspektima. Komplikovano je - kaže Janjuš.
Nas veže prevelika emocija, pored svih stvari koje su se desile - dodala je Maja.
Nisam otišao korak dalje da ne bih povredio devojku - rekoa je Janjuš.
Pa već si to uradio - odbrusila mu je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Najmirniji sam kad izađem iz odnosa. Ne znam šta mi je uradila, ali videćemo kako ću uspeti da se borim sa tim - dodao je Janjuš.
Potrudiću se da ne pravim greške koje sam pravila - nadovezala se Maja.

Foto: Jelena Simonović

Neverovatno sam zavoleo ovu devojku, ne bih sve ono uradio da nije bila prevelika emocija i strast. Kad sam se razveo, znao sam da nema nazad. Mislim da neće biti to to - zaključio je Janjuš.
Osećam da me ne voli istom jačinom, i ja bih jako teško prešla preko svih mojih grešaka - zaključila je Maja.

Autor: M.M.

#Zadruga