AKTUELNO

Ša nije mogao da veruje šta sluša!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca" koja je nedavno počela,a voditelj Milan Milošević je sva ona pitanja, koja je milionski auditorijum postavljao za zadrugare, pripremio za stanovnike Bele kuće. Nakon mnogih pitanja koja su ozbiljno pomrsila konce pojedinima, on je pročitao naredno za Taru Simov.

"Tara znamo koliko si trčala za Matejom, a Nenadu svaki dan govoriš da ćeš da raskineš, a Mateja te nije voleo, i to su svi videli?" - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Izašla sam iz toksičnih veza, bežala od svega gde sam propi*ala krv zbog njih. Što se tiče Nenada, ja sam se borila i za njega, ustajala za stolom, lagala za njega, za sebe. Kada je Miljana vređala njegovu suprugu, ja sam skakala za njega. Time što ja pretim da ću da raskinem je jednostavno je, jer ja ne mogu da budem u odnosu gde meni nešto smeta. Ja imam 20 godina, ne mogu ja da menjam čoveka od 40 godina. On mi se zakleo od petka, da neće da pravi te afektne psovke, da me neće opsovati, da će se gristi za jezik kada izgovori da volim bivšeg, i ostalo. Ja imam konstantan psihički teror od ovog čoveka, pet meseci već! Da ne bude da ga optužujem, ali te neke stvari, zamerke, ja idem i menjam sve, ja imam strah od toga da doživim ono što sam doživela prošle godine. Kunem se sebi da neću da doživim istu situaciju, a dovodim sebe tu - rekla je Tara.
Da l' ja radim ovo? Ovo je zbog mene? - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ostajem u odnosu jer volim, a ništa ne valja. Ja spavam po ceo dan, meni će život da presedne! Ja sam iz Zadruge 3 izašla bez mrlje, kao hrabar čovek, a sada? Ispala sma ku*vetina, ljubavnica, najgora, u mojoj glavi je crno jako dugo. Meni se konstantno zamera - dodala je Tara.
Ljubomoran jesam, ali ja ne terorišem! Ocrni me devojka , dobro, ja sam problem - vikao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je bitno i j*be mi se šta misle drugi! Volela bih da ne volim Nenada, jer ja opet sebe ne poštujem, i opet sam u toksičnom odnosu. Postoji samo ljubav, sve ostalo je živ ku*ac - rekla je Tara.
Ja sam prema njoj savršen, nisam bio ovakav prema devojkama - dodao je Ša.
Ona meni ovo mesecima priča - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

I ispao je problem jer sam ja sinoć pričala sa nekim dečkom kada sma bila u ambulanti - rekla je Tara.
Ja sam samo tražio da mi ne spominje bivše - rekao je Ša.
Ne, ti si sinoć sa Sandrom... - govorio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On ih sam spominje! Non- stop! - dodala je Tara.
Propašće mi rođendan, je*o me dan kada sma ušla ovde - nastavljala je Tara.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga