AKTUELNO

Nije mu ostala dužna!

Jutjuber Nikola Jovanović, poznatiji na internetu kao Nixa Zuzu, šokirao je sve kada je nedavno u jednoj emisiji rekao kako su žene same krive ako ih neko siluje, a sada se javno oglasila i pevačica Milica Pavlović i iznela svoje mišljenje o datoj temi.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, srpski bodibilder i jutjuber šokirao je izjavama na račun žena u jednoj emisiji. Kada se povela tema o silovanju on je izneo skandalozne tvrdnje koje su šokirale javnost, a i same voditeljke, koje su tada izrevoltirane napustile studio, a Jovanović je nastavio putem društvenih mreža da vređa sve žene koje mu se suprodstave.

Pevačica Milica Pavlović rešila je da se suprostavi njegovim izjavama objavivši Nikolinu fotografiju na svom Instagram profliu i uz nju poslala jasnu poruku.

Foto: Instagram.com

- Dečko, ko si ti? Da te podsetim, na svet te je donela žena. Žene su Bogom date da budu lepe, nežniji pol i da daruju novi život. I zbog toga nisu krive, niti će ikada biti. Stidi se, bestidniče, za ovakve izjave. Daleko si ti od muškarca. Ti si… Ništa. Veliko ništa - napisala je izrevoltirana pevačica.

Autor: P.R.