AKTUELNO

Ponovo je mnoge ostavila bez daha.

Atraktivna Milica Todorović pre par meseci odmarala je na Kubi i tom prilikom gostima hotela pokazala kako tverkuje, što je vrlo brzo postavila i na svoje društvene mreže pa samim tim oduševila sve svoje pratioce koji su, iako su znali da je pevačica sjajna plesačica, ostali bez daha.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, proteklog dana pevačica benda "Creative", Marija Mitrović napravila je na svadbi, a među zvanicama našla se i Milica koja je tom prilikom odlučila da pokaže svima da osim tverkovanja zna i trbušni ples.

Todorovićeva je krenula da uvija kukovima na podijumu, a potom je kratak snimak svog plesa objavila na društvenoj mreži Instagram i oduševila svoje pratioce još jednom.

Foto: Printscreen Instagram

- Kod Mare na svadbi smo se trudili da pariramo trbušnim plesačicama ali nam nije uspelo - napisala je Milica u okviru objave, a njeni pratioci se nisu složili sa njom.

Pročitajte još:

UDALA SE PEVAČICA: Milica Todorović objavila fotografije SA SVADBE! (FOTO)

''Kraljice'', ''Dobro si plesala'', ''Ma bravo Mico, rasturila si'', ''Stvarno znaš da igraš, svaka ti čast'' samo su neki od komentara koji su se našli pored Miličinog snimka.

Autor: B. R.

#Milica Todorović

#pevačica

#svadba

#trbušni ples

'