AKTUELNO

Ima jaku podršku naroda!

Danijela Štajnfeld je danas pružila podršku Merimi putem društvenih mreža i zahvalila joj se što je održala reč i sve obelodanila.

Foto: PRINTSCREEN YOUTUBE/HOLD ME RIGHT FILM, Printscreen YouTube/KlasikTV

Nekada popularna gumica, a danas psiholog, Merima Isaković javno je priznala da ju je, pre 43 godine, silovao glumac i političar Branislav Lečić i ovim ponovo podigla colokupnu javnost na noge.

Mnogi su ovo shvatili kao potvrdu prethodnih navoda i optužbi glumice Danijele Štajnfeld, koja je ovog glumca nedavno optužila za silovanje, navodeći da se gnusan čin dogodio 2012. godine.

Foto: Instagram.com/dr_merima_isakovic, Printscreen YouTube, Tanjug/Tara Radovanović, Facebook.com/Merima Isaković

Naime, Danijela je danas pružila podršku Merimi putem društvenih mreža i zahvalila joj se što je održala reč i sve obelodanila. Štajnfeldova se sada ponovo oglasila, rekavši da, od otvaranja ovog slučaja, stiže mnoštvo poruka devojaka koje su prošle kroz istu ili sličnu situaciju.

- U proteklih nekoliko dana sam dobila poruke od mnogih koji su preživeli slično. Ovo su samo neke od njih. Toliko mi je žao što ste morali to proživeti. Hvala na poverenju i podršci. Nismo same i reći ćemo kad budemo spremne - napisala je Danijela na Instagramu.

Autor: M.M.

#Branislav Lečić

#Danijela Štajnfeld

#Merima Isaković