AKTUELNO

Verica Rakoćević je gledaocima Televizije Pink otkrila kako se njena ćerka oseća nakon što je na naslovnim stranama osvanula informacija da je u emotivnoj vezi sa Marijom Šerifović.

Kreatorka Verica Rakočević je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" na Televiziji Pink otkrila da je oduševljena jednim gestom Seke Aleksić - naime, ona je u njenom butiku kupila kaput sa njenim potpisom i na Instagramu izreklamirala Rakočevićevu, iako njoj reklama nije potrebna, a samim tim joj se i povećala prodaja pomenutog odevnog komada.

Foto: Foto: Printscreen

- To je divan i kulturan gest. Ona je topla i divna osoba. Pozdravljam Seku puno i hvala na reklami - rekla je Verica, koja je u proteklom periodu dobila puno poziva da svoju liniju predstavi u Njujorku.

- Jedini razlog zbog kojeg idem tamo je moja ćerka. U poslednje dve godine dobijam mnoštvo poziva za učešće na revijama, pa ja odem da vidim da li ih ja toliko fasciniram kao što izgleda - objasnila je Vera, dodavši da ljudi iz tamošnjeg modnog sveta traže veliku količinu novca kako bi američkom tržištu predstavili komade garderobe inostranih kreatora.

Foto: Foto: Printscreen

Progovorila o Mariji i Eleni

U medijima je pre nekoliko dana odjeknula informacija da je pevačica Marija Šerifović u vezi sa Elenom Karaman Karić, ćerkom poznate modne kreatorke, a ovakvi natpisi Vericu nisu uspeli da uznemire.

Foto: Marija Šerifović i Elena Karaman Karić, Foto: Andrej Nihil

- Osećam se odlično! Ako je to Srbiji toliko interesantno, neka se bavi i dalje. Ja uopšte neću odgovarati na to, a to je odlična reklama i za Mariju i za Elenu. Glupost jedna velika koja nije za komentar - rekla je Verica ekskluzivno za emisiju "Premijera - Vikend specijal", a onda je otkrila i kako se Elena i njen suprug osećaju nakon što su osvanuli na naslovnim stranama domaćih medija.

Foto: Foto: Printscreen

- Odlično, oni su nikad bolje, umiru od smeha zbog gluposti i svako normalan će se smejati. Moja deca su vaspitavana tako da kod njih nema stava negativan stav ni prema drugoj veri, naciji, boji kože, seksualnom opredeljenju... Da to jesu, ne bi trebalo da kriju. Ja znam ko je plasirao tu priču i neka mu služi na čast - zaključila je Verica.

Autor: D. Tanasijević

'