AKTUELNO

Oni su imali komentar!

Glumica Merima Isaković šokirala je javnost kada je otkrila da je i nju napastvovao kolega Branislav Lečić, a njihove kolege ipak ne znaju kako da se izjasne u ovoj situaciji.

To se doduše ne može reći za Evu Ras koja se oglasila i stala u Lečićevu odbranu - ponovo, a Merimin postupak nazvala "prljavim".

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Pink.rs/S. Kuvekalović

- Nemam reči za ovu strašnu osudu! Potpuno mi je prljavo ovo što je uradila Merima. Da Srbije bude pravna država, koja će zbrinuti sve ove mlade dame. Sve ove stvari uznemiravaju čitavu javnosti - rekla je Ras za domaće medije.

Kako je istakla, smatra da sud treba da proceni da li je Lečić kriv.

- Sad ćemo se sećati šta je sve bilo pre 40 godina. Ako ima dokaza za sve to, neka se ide u sud i on će rešiti sve. Pravda se ne traži preko novina, nego na sudu - zaključila je glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne bih zalazio u detalje. Dobar sam i sa Lekom i sa Merimom. Zajedno smo Mera i ja bili na klasi i sjajno smo se slagali. Vrlo sam bio dobar sa njom. Video sam naslove, ali nisam upućen u čitavu priču. Njih dvoje najbolje znaju šta se između njih desilo, onaj ko to treba da rešava, siguran sam da će rešiti - rekao je Milutin Mima Karadžić za domaće medije.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić, Tv Pink Printscreen, Facebook.com/Merima Isakovic

Glumac Lepomir Ivković, takođe kolega iz klase glumice Merime Isaković, istakao je "da ne može nikog osuditi, dok to sud ne dokaže".

- Zaprepašćen sam onim što sam pročitao. Merima je moja klasna koleginica, izuzetno je cenim i poštujem i bio sam jako tužan nakon nesreće koja je je zadesila posle filma "Jovana Lukina", gde je jedva preživela. Radi se o divnoj osobi i divim se svemu što je preživela i prebrodila nakon toga - istakao je Ivković za domaće medije, pa dodao:

Foto: Tanjug/Tara Radovanović, Pink.rs/S. Kojić

- Ne mogu nikoga osuditi za neko delo, dok to istražni organi ne utvrde. Radio sam neke projekte sa njim i nikad se ne bih odrekao saradnje s njim. Smatram da je progrešno što su se neke kolege odbile da rade s Lečićem.

Nenad Jezdić imao je nešto burniju reakciju.

- Je l' sam ja bio tamo, je l' ste vi bili tamo? Možda možete vi meni da kažete nešto više o tome. Ili vi mislite da ja znam nešto što vi ne znate - rekao je glumac ljutito kada ga je novinarka pitala da prokomentariše slučaj, a potom dodao:

Foto: TANJUG/NIKOLA ANĐIĆ/TANJUG/JADRANKA ILIĆ

- Svakome želim da izgura svoju istinu, svakome želim da se izbori za svoju istinu i neka svako radi svoj posao, kako mi je rekao jedan mudar čovek. Da pustimo ljude sve da odboluju svoje boli.

Glumica Radmila Živković oglasila se i o ovom slučaju i nedvosmisleno stala uz žrtve nasilja.

- Ko kod tako nešto uradi mora da bude kažnjen i procesuiran, bez obzira ko je i kako se zove. Ni pre 40 godina nisam primetila ništa što bi moglo da nasluti da je Lečić učinio takvu stvar. To su stvari o kojima čovek ne razmišlja. Svako bira mesto i vreme, možda se o tome pričalo u muškim krugovima. Ja nikada nisam znala za tako nešto i to treba dobro da ispita i utvrdi sud, da bi se znala prava istina - rekla je Živkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Branislav Lečić

#Merima Isaković