AKTUELNO

Tenzija raste!

U toku su nominacije, a zadrugari biraju između Sanje Stanković i Filipa Cara, koji su ovonedeljni potrčci Frana Pujasa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih mogla sada da držim govor do sutra, ali neću jer ne želim i on ovde neka nastavi da gunđa! Mislim da bi bilo suvišno da bilo šta prokomentarišem, posle onoga juče! On spominje moju majku koja sedi kući u crnini - rekla je Mina.
Ja ne mogu da podnesem da sama sebi pričaš u bradu i spominješ mi sestru koja je trudna, ja tebi ništa ne radim a ti mene podbadaš! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

On je iznosio klevete, pa se kune u trudnu sestru i krenuo je kamenom da me gađa, šta si mi rekao za mamu i šta mi konstantno priča! Ja imam samo mamu i brata, treću osobu sam izgubila i zato gađam gde te boli, jer i ti meni to radiš. Ja sam uspela da pokažem njegovo pravo lice, on je kriminalac na baterije koji mi je rekao kako će da me ubije i sahrani, ja mogu da ustanem i izvinim se tvojoj sestri, ali ti nemaš kome jer je moja baba mrtva - vikala je Mina.
Ćuti tamo prostitutko jedna! Ja ti nisam dirao nikoga prvi, ti mi stalno sve psuješ i ja sada obećavam kada se vratim iz izolacije, neću ni da je pogledam a sve ću da znam! A ti sama znaš šta ti meni radiš - rekao je Car.
On je rekao svoje, ja moje i ja mogu da se izvinim njoj, a on meni ne može. Tvoja sestra je o meni davala izjave i prepiske su do mene stizale a pisala je sa sa tvog profila. O Sanji mislim da smo rekle sve i napolju se znamo, mi smo rekle jedna drugoj da ćemo na sudu da rešimo sve! Ti da ćutiš Filipe dok pričam, jer si ti prijavljen za silovanje! Ja nominujem Cara - rekla je Mina.
To nije istina, ja sam bio u zatvoru jer je ona videla prevaru, ali posle se saznalo da je nisam kriv i bili smo zajedno još dve godine u vezi nakon toga! - branio se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga