AKTUELNO

Drama i dalje traje.

Nenad Aleksić Ša je nastavio da odgovara na pitanja u emisiji "Pitanja novinara", a Darko Tanasijević imao želeo je da napravi paralelu između Nenadove supruge Ivane i Tare Simov.

Hajde da napravimo paralelu, da si bio toliko bio ljubomoran tokom braka sa Ivanom? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Veruj mi, nikad u životu, za sedam godina, od kad smo ušli u vezu, od trenutka kad smo se poljubili, ja svakoj devojci odmah kažem: "Slušaj, meni to, to i to smeta. Spavanje kod drugara, to ne pije vodu". Ja znam kako funkcionišu muškarci, ja sam dete iz Beograda. Ja papak nisam. U životu nisam čuo da neka devojka prespava kod nekog, a da ne bude nešto. Kao drugari, u pet ujutru su tu za nju... Niti jednom nisam napravio Ivani ljubomornu scenu, niti sam imao razlog da budem ljubomoran. I ona je devojka koja voli da izađe sa drugaricama... Ali kad se uđe u vezu, neke stvari se koriguju. Kompromis! Ja sam uvek za 50-50. Ja sam otvorena knjiga, sve sam joj rekao šta sam radio - rekao je Ša.
Pa odatkle i epitet k*rvar - dobacila je Tara.
Ja mislim da je bolje da budem otvorena knjiga, nego da je mažem. Tara se zaljubila u sve to... Ona se plaši da ću ja da je ostavim, da sam joj igra i na sve to ona mene ostavi... Bilo je ili-ili - dodao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je normalno da posle sinoćne situacije ostanemo u vezi? Ja želim, ali je nenormalno. Želim da se malo iskuliramo - poručila je Tara.
Ona mi je rekla da me voli do Boga, borio sam se mesecima i ona mene ostavi... To su priče za malu decu... Neću da čekam par dana... - zamerio je Ša.
Rekla sam da imamo isti odnos samo bez s*ksa i poljupca, da gradimo komunikaciju - dodala je Simova.
Ja nisam nikom drugar! Ne mogu sa osobom koju volim da budem drug. Ja ne znam šta loše radim... Niti jedne sekunde mi ovih dana nije rekla da pričamo... Ne mogu da ležim u krevetu sa devojkom koju volim i sa kojom hoću sve... - pobesneo je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj, boli me k*rac. I evo, vratite razgovor sa Paulom, vidite kako su imali čudan položaj tela - odbrusila je Tara.
Ti si luda - dobacila je Paula Hublin.
Tara meni zamera iste stvari, a onda sam ja ljubomoran... - dodao je Ša.
Ja sam rekla da sam to mogla da zamerim, a nisam. A on meni zamera što sam Kenana naprskala asepsolom! - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Isto si ljubomorna kao ja. Kaže meni namazano za stolom, pecne me i ja prebacim. A ja sam transparentan... Kada mi nešto zasmeta, ja to pokažam... Ja znam da nisam najgori! - nastavio je da besni Ša.
Toliko smo se borili za ovu ljubav, da ne možeš da sačekaš pet dana - dodala je Tara.
Ja hoću da radim na odnosu, ali na tome se ne radi kada se ljudi ne maze i ne grle... - govorio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikad neću da se pomirim sa njim, dobiću nervni slom - rekla je Tara.
To pauziranje mačku o rep, ili si sa mnom ili me ne voliš! Ja volim njene mane - poručio je Ša.
Meni nije problem da budem ološ koji ga ostavio, j*be mi se, znam šta mislim, šta osećam. On priča totalno druge stvari, ne mogu da menjam čoveka od 40 godina - poručila je Simova.
A što ti ne promeniš neke stvari, odnos sa bivšim, Perom, Mikom, Žikom... Vraćaš se šta sam ja radio pre, ti si isto ljubomorna, svaki dan mi nešto zameraš - nastavio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni se povraća od ove osobe - rekla je Tara.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.