AKTUELNO

Ne dopada joj se ponašanje svoje drugarice!

Na velelepnom imanju u Šimanovcima se upravo održava nikad turbulentnija svadba. Mladoženja Marko Janjušević Janjuš i mlada Aleksandra Aleks Nikolić, u kombinaciji sa matičarkom Majom Marinković napravili su spektakl za pamćenje, koji je oborio sve rekorde gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Budući da je Maja Janjuševa nova-stara devojka, ona ne može da iskontroliše svoju ljubomoru tokom ovog zadatka, te koristi svaku priliku da napravi haos u Beloj kući. Sve to možete pratiti uživo na TV ''Pink''.

Koliko je bogato svadbeno veselje propraćeno, dokaz su i komentari bivših zadrugara, koji se ne libe da daju svoj sud na društvenim prežama.

Foto: TV Pink Printscreen

Te se tako nakon Kije Kockar, oglasila i Aleksandra Subotić, učesnica ''Zadruge 2'', inače dobra prijateljica Maje Marinković.

Podsetimo, Maja i Aleksandra su zajedno pohađale srednju frizersku školu, a svoj odnos su učvrstile tokom boravka u rijalitiju.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Aleksandra je na svom storiju otkrila da prati svadbu, pa prokomentarisala ponašanje svoje drugarice:

Upravo je gledam. Zanimljivo je za gledanje, ali mislim da se jedna osoba koju ja volim teško ponižava i to mi se ne dopada. Plašim se šta sledi - napisala je Subotićka.

Foto: Instagram.com/sandrasuboticss

Autor: M.M.

#Aleksandra Subotić

#Zadruga