AKTUELNO

Jedva čeka kraj!

Nakon povratka Marka Janjuševića Janjuša i Aleksandre Nikolić iz hotela gde su proveli prvu bračnu noć, nastao je haos na velelepnom imanju. Naime, Maja Marinković je u startu napala Janjuša da joj ispriča šta su sve radili, a nakon toga je došlo i do čupanja Aleksandre.

Zbog svega što se desilo smo stupili u kontakt sa Majinm ocem, Takijem Marinkovićem, koji je kao i uvek bio iskren i dao nam komentar na celu situaciju:

Ja više ne znam šta da kažem, ta veza je toliko toksična da jedva čekam da se sve to završi. Ne znam kako da regujem više, svi smo videli ono pomirenje, pa onda juče haos na svadbi. Postoji velika emocija između njih, ali je to toliko toksična veza. To nije dobro ni po nju, ni po njega, ni po njegovu porodicu , ni po moju. Moram da kažem da mi je jako krivo što se tako ponašaju, jeste to rialjiti ali ne treba to tako - pričao nam je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitali smo Takija da nam prokomentariše sukob Maje i Aleks:

Jao ja ne znam šta da vam kažem, njih dve su igrale zajedno na devojkačkom, a nakon toga sukob, ljudi se grle, ljube tamo, a onda se svađaju pa sutra opet tako. Ja moram da kažem da je to zatvoren prostor i da on tako deluje na njih. To jeste velika porodica tamo, ali... - otkrio nam je Taki, koji je se posle toga osvrnuo i na odnos Maje i Čorbe:
Čorba i Maja su bili u vezi, ali nije bilo nikakvih sukoba, ali opet taj Čorba je nebitan, nije mi jasno kako čovek ne sme da prizna svoje emocije, a vidi se da ih ima. Pogotovo to što stalno sluša druge i zbog toga se ponaša tako, on je veliki manipulator - prokomentarisao je Taki.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da se sukobi između Maje i Janjuša dešavaju zbog toga što Janjuš Maji priča jednu stvari ispod jorgana, a onda van toga laže, nju to nervira pa nasrće na njega, ali nije ni on naivan. On namerno to izaziva, meni samo nije jasno kako on može nju toliko da vređa, a sam ima ćerku. Ja sam u kontaktu sa Stanijom i Aleksandrom, svi mi mislimo i vidimo da on njoj priča i obećava sve ispod jorgana, ali van toga pravi priču, a njoj to smeta pa zato onako i reaguje. I ona njega napada i on nju, to nije zdravo, ipak je on muško. Dobra je cela ta priča rijaliti, ali nije to normalno. Vole se oni, to se vidi, ali ja to ne podržavam, i uvek ću stati iza svog deteta. Ako im ja budem ušao tamo, neće njima biti dobro - ispričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga