AKTUELNO

Da li će mu kolege zameriti?

Pevač Sloba Vasić našao je mirnu luku pored supruge Jelene Karagić sa kojom je nedavno dobio i ćerku kojoj su dali ime Marija. Novopečeni roditelji posvećeni su svojoj mezimici i uživaju u novoj ulozi, a sada Sloba otkriva kako je zapravo počela njegova ljubavna priča sa Lelom, kako se snalazi u ulozi tate, ali i o prijateljstvima na estradi.

Foto: Instagram.com/slobavasic_official

- Upoznali smo se sasvim slučajno u jednom klubu u Banja Luci. Tada sam nastupao tamo i igrom slučaja, zadesili smo se u istom društvu. Zaljubio sam se na prvi pogled i te večeri joj rekao da će biti moja žena… Evo danas i jeste, Bogu hvala! Uživao sam dok sam je gledao. Bio sam zaista očaran njenom lepotom i šarmom. I non-stop sam joj davao komplimente! Najviše me je očaralo na prvu kao što rekoh njen izgled i taj šarm, energija koju ima u sebi. Neverovatna je zaista. A kada sam je malo bolje upoznao, njena duša, definitivno! - rekao je Sloba, pa se osvrnuo na trenutak kada je postao otac:

- Bio je neverovatan osećaj! Nešto što želim najviše u životu, ostvarilo se i mislim da ne postoji niko srećniji od mene! Odlično se snalazim, uživam sa mojim detetom. U svemu.

O PRIJATELJSTVIMA NA ESTRADI

– Ne bih mogao da kažem zaista. Ja nemam. Niti se sa nekim družim sa estrade, a slabo i imam kontakt. Iskreno, nemam ni razloga. Da je trebalo, verovatno bi bilo drugačije. Imao sam puno teških situacija, koje su dolazile do mojih kolega, niko se nije setio ni da me pita da li sam dobro, a kamoli da li mi nešto treba. Uglavnom su ta prijateljstva na estradi veštačka i iz neke koristi. Čim je nema, nemate više ni prijatelja. Čast izuzecima!

Autor: N.V.