AKTUELNO

Ovo je poslednja emisija u kojoj žiri odlučuje, a nakon toga, publika će moći da glasa za svoje favorite.

Na kanalu Televizije Pink upravo je počelo specijalno izdanje emisije "Pinkove zvezdice" u kojoj će se predstaviti 20 najboljih takmičara. Oni će se boriti da svojim pevanjem i nastupima ostave bez daha žiri koji još samo večeras odlučuje ko prolazi dalje, a ko napušta takmičenje.

Foto: Instagram

Takmičari će nastupati u pet grupa po četiri kandidata, a iz svake grupe jedan takmičar ide u baraž. U baražnom delu emisije pevaće njih petoro, od kojih samo jedan takmičar nastavlja dalje, dok njih četvoro napušta "Pinkove zvezdice".

Foto: TvPink Printscreen

Imamo gosta večeras, a to je Kiki Lesendrić. Večeras ćeš uživati, a moraćeš i malo da ocenjuješ. Mada, možeš da budeš i onaj koji će da navija samo - rekla je voditeljka Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Daću ja i svoj sud u svakom slučaju, biću aktivan. Tu sam da podržim ove male slatke ljude - rekao je Kiki Lesendrić.

Marijana je poželela dobrodošlicu i ostalim članovima žirija i podsetila ih pravila u večerašnjoj emisiji.

- Vi znate da samo još večeras odlučujete u odabiru. Sledećeg petka naša publika se uključuje i glasa. Da podsetim publiku i obavestim Kikija, ovde su četiri zvezde, njih je dvadesetoro večeras, u pet grupa su podeljeni. Znači po četvoro izlazi i pevaju pesmu. Vi ćete naravno prokomentarisati svakog ponaosob, a kada svi otpevaju, uzećete tablete i davati ocene. Ocene su od 1 do 10. Dva takmičara koji imaju najviše ocene, prolaze direktno dalje, a preostala dva takmičara će u drugom delu emisije pevati u duelu i vi ćete opet izabrati samo jednog. Što znači da će na kraju ostati njih petoro pevati "akapela" i samo jedan od njih petoro će proći - objasnila je Marijana Mićić.

Foto: TvPink Printscreen

Razmišljala sam danas u dolasko ovamo šta bismo mogli da kažemo, a nismo rekli. Htela sam da kažem da kad sam pre tri sezone, odnosno pre tri godine na prevaru od strane Milice i Željka, nahvatana da sedim u ovom žiriju i kad mi je rekla da će biti dečije takmičenje, bila sam u fazonu "Hajde, potrajaće vam to dve emisije, ko će da gleda finu, lepu decu, kad svi vole da gledaju prostotu i grozotu na televiziji, nažalost". Međutim, mi smo uspeli, moje kolege, deca naravno na prvom mestu, a i Pink Televizija, da se izbore za rejting sa programom koji je pre svega pozitivan, čist, bez ikakvih jeftinoća, bez jeftinih poena, prostota, grzonih stvari koje gledamo na svim ostalim televizijama. Vrlo sam ponosna što sam deo ovog šou programa, mislim da su sve moje kolege takođe i zahvaljujem se publici koja je odlučila da ovo bude najbolji i najgledaniji šou program - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Udobno se smestite jer talentovani mališani upravo stižu na scenu "Pinkovih zvezdica".

Pročitajte još: ULEPŠALI NEDELJU POSETIOCIMA UŠĆA: Pinkove zvezdice napravile spekatkl! (FOTO+VIDEO)

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'