AKTUELNO

Ne proustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Paparaco lov".

Vaša doza skandala i tračeva očekuje vas i večeras od 22 časa jer je na programu TV Pink nova epizoda „Paparaco lova“. Kroz aktuelne priče koje su obeležile prethodnu nedelju vodiće vas poznato TV lice, Ana Pendić Radoš.

Trojka o kojoj se najviše pričao u prethodnim nedeljama svakako je ona iz „Zadruge 4“Aleksandra Nikolić, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš. Prethodnog vikenda, u nedelju održana je spektakularna Aleksnadrina i Janjuševa svadba na kojoj su bili veoma bliski, što je Maju povredilo. Posle svadbe i veselja koje je oborilo sve rekorde, Veliki šef doneo je odluku da Aleksandra i Janjuš prvu bračnu noč provedu u hotelu van „Zadruge“, a ne na Rajskom ostrvu. Ekipa „Paparaco lova“ ih je u stopu pratila, a sve ono što niste mogli da vidite u direktnom prenosu i šta se zaista desilo između Janjuša i Aleksandre, saznaćete upravo večeras na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Kamere „Paparaco lova“ pratile su Ljupku Stević, koja se posle skandala sa partnerom, generalom Simićem, primirila. Ipak, ekipa „Paparaco lova“ uhvatila je Ljupku kada je došla u policiju, a prema njihovim saznanjima reč je upravo o njenom bivšem partneru, ali i maloletnicima.

Foto: TV Pink Printscreen

Svima je već poznato da Vera Matović poseduje jednu od najskupljih vila na Dedinju, te da je sve što je zaradila tokom svoje bogate karijere pametno ulagala u umetnine. Mađutim, „Paparaco lov“ otkrio je to nije jedina skupocena nekretnina koju Vera poseduje – otkrili su da ima novu kuću a kako izgleda saznaćete večeras na Pinku.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je Dragan Marković Palma najavio tokom gostovanja u emisiji „Amidži šou“, odlučio je da medicinske radnike vodi u Egipat, a to obećanje je ispunio. Zajedno sa Radišom Trajkovićem Đanijem, uputili su se na ovu egzotičnu destinaciju, a kako se odmaraju u Egiptu, saznaćete u „Paparaco lovu“.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Anastasija Ražnatović odlučila je da se osamostali i započne zajednički život sa dečkom Đorđem Kuljićem, ali ne u vili u Ljutice Bogdana. Naime, Anastasija je kupila svoju prvu nekretninu, a gde se nalazi, saznaćete ako večeras budete uz „Paparaco lov“.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako dugo nisu bili na meti najboljih paparaca u Srbiji, ekipa je pratila Sašu Kovačevića i njegovu devojku Zoranu, a par je bio u kupovini nameštaja. Takođe, „Paparaco lov“ otkriva kako izgledaju žena i dete popularnog repera, a sada i voditelja RED TV-a, Ivana Ivanovića Đusa.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Paparaco lov“ večeras od 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Aleksandra Nikolić

#Ana Pendić Radoš

#Anastasija Ražnatović

#Dragan Marković Palma

#Ivan Ivanović Đus

#Ljupka Stević

#Marko Janjušević Janjuš

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Radiša Trajković Đani

#Saša Kovačević

#Televizija Pink

#Vera Matović

#emisija

#voditeljka