AKTUELNO

Evo šta je sve ispričala.

Voditelji Bora Santana i Milica Kemez pozvali su u studio radio "Amnezije" Maju Marinković, koja je je prekršila reč da neće vređati Aleksandru Nikolić. Bora je zatim postavio pitanje Maji.

Rekla si da želiš svadbu sa Čorbom? - pitao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, stojim iza toga, smatram da bi to bilo zanimljivo. Ne u emotivnom smislu, ali kao šalu. Prihvatila bih zadatak, ja više nemam dečka, neću ga imati. Sa Čorbom imam normalnu komunikaciju. Ispao je gospodin u nekim situacijama, nikada me nije vređao, pljuvao, ne mislim ništa loše o njemu... - rekla je Maja.
Svadba Aleks i Janjuša nije bila zadatak, nego njihova želja, koja je prihvaćena - dodao je Bora.
Da se nije desila svadba sa Aleks, sa kim bi pre imala svadbu? - pitala je Milica.
Sa Čorbom. Ja se kajem što sam se vratila u taj stari odnos... Ja sam bila iskrena, štipanje i tuča su ružni, neće se ponoviti, ali stojim iza svog mišljenja. Nije trebalo da mi prelazi preko stvari, ako će svaki dan da mi ih nabija na nos. Mi smo imali dogovor za svadbu koji nije ispoštovao. Posle te svadbe me ništa ne interesuje - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ćeš i dalje napadati Aleks? - pitao je Bora.
Na nju sam kivna jer smo spustili loptu na ostrvu, rekla je da će odraditi zadatak kao i svaki drugi. Oni su prešli tu granicu... Dobila je šta je zaslužila. Meni to više ne treba u životu, ne treba da budem najgora verzija sebe, a to sam kad sam sa Janjušem - istakla je Maja.
Da li je tvoja ljubav velika kao Janjuševa i da li bi prešla preko stvari koje je on tebi? - pitala je Milica.
Ne, ali kako bih oprostila, onda ne bih provocirala svakog dana. Ja sam i u pomirenju bila čista, sve dok se nije desila svadba - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta bi Takiju poručila? - pitala je Milica.
Više me je sramota da mu se izvinjavam. Sramota me je odnosa sa Janjušem, ali više ga neće biti - istakla je Maja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.