AKTUELNO

Prvi put progovorila o svemu!

Juče je kao bomba u medijima odjeknula vest da Zoran Marjanović, kome se pred Višim sudom u Beogradu sudi zbog optužbi da je 2. aprila 2016. na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović, ima novu pevačicu.

Foto: Facebook.com/Dragana Roljić, Pink.rs/S. Kuvekalović, Privatna arhiva

Naime, kompozitor je na svom Fejsbuku objavio da je konačno srećan, a povod za takvo njegovo osećanje je to što je završio pesmu, koju je otpevala Dragana Roljić.

- Prva finalizovana pesma iz moje radionice, nakon pet godina pauze. Gago, neka ti je sa srećom - napisao je Marjanović na Fejsbuku. Ispod tog komentara postavio je spot Dragane Roljić za pesmu pod nazivom „Ljubavnica tuge“, ali je i tagovao ovu pevačicu uz opasku „da se oseća srećno“.

Inače, Marjanović je kompozitor i upravo je on komponovao muziku i radio aranžman za numeru „Ljubavnica tuge“, koju je otpevala atraktivna Dragana, a koja, sudeći po njenim društvenim mrežama, živi u Americi.

A danas se ekskluzivno za naš portal oglasila i pevačica za koju je javnost juče čula.

Dragana je prvi put otkrila od kada datira njena saradnja sa Zoranom Marjanovićem i kako se poznaju.

- 2014. godine sam upoznala Zorana u muzičkom studiju kada smo otpočeli snimanje pesme ''Ljubavnica tuge''. Pesma je za nekoliko dana i završena, iste godine - poručila je Dragana za Pink.rs, a o glasinama da je sa Zoranom u emotivnoj vezi kaže:

- Zoran i ja nismo u vezi kako se uporno nagađa i piše.

Autor: M.M.

#Dragana Roljić

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović