AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostiće predstojećeg subotnjeg popodneva učesnike najgledanijeg rijalitija ''Zadruga'' o kojima bruji region. Naime, u studio kod Sanje stižu predstavnici ljubavnog trougla o kojem bruji Bela kuća, ali i milionski auditorijum - Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš, Aleksandra Nikolić, ali i ljubavni rijaliti par koji svojom turbulentnom vezom ne prestaje da intrigira javnost - Nenad Aleksić Ša i Tara Simov.

Foto: Pink.rs

Nakon jučerašnjeg snimanja emisije u Zadruzi je nastalo pravo rasulo, budući da je Sanja Marinković svojim vrućim pitanjima uspela da zadrugare natera na dublje razmišljanje o sopstvenim postupcima, ali i njihovim međusobnim odnosima.

Foto: Pink.rs

- Ja ne dam na svog muškarca, ne dozvoljavam da se druge žene približavaju mom muškarcu. Ono što je moje, to je samo moje - rekla je Tara, na šta joj je Sanja postavila pitanje:

- Kako je tvoje, kad nije sad samo tvoje?

Foto: Pink.rs

- Jeste, kako nije?! - odgovorila je Tara samouvereno, a iz takta ju je izbacio Nenadov odgovor na Sanjina pitanja: ''Kakvu kafu pije njegova žena Ivana'' i ''Da li bi sa njom popio kafu nakon svega?''.

Foto: Pink.rs

- Ja nisam zaljubljen, u stvari jesam zaljubljen. Malo sam zaljubljen - priznao je Janjuš, a Aleksandra konstatovala.

- On je sam rekao da voli drugu devojku, Maju...

Foto: Pink.rs

- Zašto se nisi dostvojanstveno povukla? Imaš dostojanstvo kao svaka žena valjda... - upitala ju je Sanja, a Nikolićeva je u trenutku prebledela, nakon čega je sinoć u rijalitiju napravila haos.

Foto: Pink.rs

U subotu 17. aprila u 17 časova ne propustite novo, spektakularno izdanje emisije ''Magazin In'' sa učesnicima rijalitija ''Zadruga'' o kojima bruji region i saznajte sve detalje zbog kojih je nastala opšta pometnja među njima u Zadruzi!

Autor: M.K.