AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Nakon burnih dešavanja u ljubavnom trouglu Maje Marinković, Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša stupili smo u kontankt sa zadrugarkinom sestrom Jelenom Nikolić, kako bi prokomentarisala sve šro se desilo u proteklom periodu.

Odmah na početku smo je u pitali o njenom odnosu sa Janjušem, budući da je poznato da se oni poznaju i pre Aleksandrinog ulaska u Zadrugu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mi se znamo od malena, njegova je greška što je išta pokušavao, trebalo je da ostanu drugari - izjavila je Jelena i dodala o odnosu Aleksandre i Janjuša:

Što se tiče njih dvoje, za mene su oni drugari i na tome će ostati.

Upitali smo Jelenu da nam prokomentariše i rivalitet između Maje i Aleksandre, te nas je ona šokirala izjavom da je upravo podnela tužbu protiv Marinkovićeve zbog svih reči koje je izgovorila.

Foto: TV Pink Printscreen

Podnela sam tužbu protiv Maje Marinković, biće tužena za sve što je rekla za moju sestru, mene i našu majku . Zgrožena sam njenim ponašanjem, taj fizički kontakt joj neću oprostiti - govori za Pink.rs Aleksandrina sestra i otkriva kako se njihova majka Slovenka oseća.

- Katastrofalno se oseća, pod lekovima je za smirenje, nije lako gledati svoje dete tako! Ne bih više ništa komentarisala - završila je Jelena razgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Ognjen Bogdanović

#Zadruga